logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

ترامپ مدعی شد:

برای شنیدن درخواست لغو تحریم‌ها علیه ایران آماده‌ام

برای شنیدن درخواست لغو تحریم‌ها علیه ایران آماده‌ام
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که ایران خواستار لغو تحریم‌ها شده و وی برای شنیدن درخواست‌ها در این باره آماده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، ترامپ جمعه در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: ایران پرسیده که آیا می‌توان تحریم‌ها را لغو کرد. ایران تحت تحریم‌های بسیار سخت آمریکا قرار دارد و این باعث می‌شود انجام دادن کارهایی که آنها مایلند قادر به انجامش باشند، بسیار دشوار شود. من برای شنیدن آن آماده‌ام و خواهیم دید که چه اتفاقی خواهد افتاد اما برای آن آماده‌ام.

وی همچنین در مورد نوار غزه نیز گفت که انتظار می‌رود نیروی بین‌المللی «بزودی» در این باریکه مستقر شود.

ادعای ترامپ در مورد آمادگی برای شنیدن درخواست‌ها درباره لغو تحریم‌ها علیه ایران در حالی است که وی از آغاز دور دوم ریاست جمهوری‌اش در ماه ژانویه بار دیگر کارزار «فشار حداکثری» را در دستور کار قرار داد و ضمن وضع تحریم‌های جدید و در شرایطی که در حال مذاکره بود، در اقدامی تجاوزکارانه به ایران حمله کرد.

وی پنجشنبه شب بدون اشاره به پاسخ نیروهای مسلح ایران به حملات اسرائیل و آمریکا مدعی شد: اسرائیل اول حمله کرد. آن حمله بسیار بسیار قدرتمند بود. من کاملا مسئول آن بودم. وقتی اسرائیل اول به ایران حمله کرد، آن روز، روز بزرگی برای اسرائیل بود. چون به اندازه کلی خسارتی که آنها سر جمع وارد کردند، آسیب زد.

با وجود آنکه جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا قرار بود یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ دور ششم مذاکرات غیرمستقیم خود را در عمان برگزار کنند، رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

آمریکا نیز یکم تیرماه به جنگ نتانیاهو پیوست و در اقدامی مغایر با قوانین بین‌المللی از جمله معاهده ان‌پی‌تی، تأسیسات اتمی ایران در فردو، نطنز و اصفهان را که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داشته‌اند را بمباران کرد.

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با پرتاب موشک و پهپادهای ایرانی اجرا کردند که بنا بر اذعان تحلیلگران بین‌المللی، گنبد آهنین و سامانه پدافند بر فراز آسمان سرزمین‌های اشغالی را ناکارآمد کرد. ایران همچنین در واکنش به حمله آمریکا به تأسیسات اتمی کشورمان، ‌عملیات بشارت فتح را در حمله به بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه در العدید قطر نشانه گرفت.

سرانجام، سوم تیرماه رئیس‌جمهوری آمریکا توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم اسرائیل را اعلام کرد و جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

مقامات دولت ترامپ پیش از تجاوز به خاک ایران، تلاش می کردند از یک سو، چشم‌اندازی مثبت از مذاکرات خود با ایران ارائه کنند و از سوی دیگر، با تکرار ادعاها و تهدیدات در چارچوب سیاست فشار حداکثری و فضاسازی، درباره تبعات عدم توافق هراس ایجاد کنند. آنها اکنون نیز پس از تجاوز مشترک با تل آویو به خاک ایران، در تقلا هستند تا با ایران بار دیگر مذاکره کنند در حالیکه آنها به دیپلماسی خیانت کردند و در میانه مذاکرات نه تنها به اسرائیل برای حمله چراغ سبز نشان دادند بلکه خود نیز به این تجاوز پیوستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه