رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بهشهر

سه هزار کارآموز بهشهری در 9 ماهه سال جاری آموزش دیدند

سه هزار کارآموز بهشهری در 9 ماهه سال جاری آموزش دیدند
رییس مرکز فنی و حرفه‌ای بهشهر از ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از 3 هزار و 100 نفر از جوان بهشهری و جویندگان کار، در 9 ماهه سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خط امید، علی مهدی پور رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بهشهر گفت: 3 هزار و 100 نفر در قالب 700 هزار نفر ساعت در 9ماهه سال جاری در بخش دولتی و آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای این شهرستان آموزش‌ دیدند که این آموزش‌ها در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی به متقاضیان ارائه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , خط امید,

وی ادامه داد: از این مقدار تعداد 2 هزار و330 نفر در آموزشگاه‌های آزاد و 770 نفر در بخش دولتی شامل زندان باز خلیل شهر، صنایع و اصناف، دانشگاه ، روستاها و مرکز ثابت شهید هاشمی نژاد صورت انجام شد.

,

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بهشهر از تحقق 106 درصدی تعهدات آموزش‌های مهارتی به روستائیان خبر داد و تصریح کرد: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید هاشمی نژاد بهشهر در 9 ماهه سالجاری 37 هزار و 326 نفر ساعت آموزش به روستائیان این شهرستان ارائه نمود که تعهد آموزشی این نوع آموزش‌ها در سال جاری 35700 نفر بوده است.

,

علی مهدی‌پور بیکاری و نداشتن شغل را از عوامل مؤثر در وقوع مهاجرت روستائیان به شهر‌ها دانست و گفت: آموزش‌های فنی و مهارتی در تثبیت و تشویق روستائیان به ماندن در روستا و ایجاد اشتغال پایدار برای آنان نقش سازنده ای دارد .

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه