سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت خبر داد:
ارجاع 102 پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی در میاندوآب
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب گفت: در یک ماه گذشته 102 پرونده تخلفات گران فروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت بر روی اقلام تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از زرین خبر، رحمان درفشی در جلسه کمیته تعزیرات حکومتی میاندوآب اظهار کرد: 939 مورد بازرسی در طول یک ماه گذشته در این شهر از سوی ماموران ما صورت گرفته است که در نتیجه آن شاهد تخلفاتی مانند گران فروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، اخفال و امتناع بودیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دا, نا، , زرین خبر،,سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: در 102 مورد از این بازرسی ها که شاهد تخلفات گران فروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، اخفال و امتناع بودیم، پرونده های متخلفین به ارزش 184 میلیون ریال جریمه تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.
فرماندار میاندوآب نیز در این جلسه گفت: کنترل قیمت ها و نظارت بر کیفیت کالاها در بازار اهمیت بسزایی دارد و باید با واحدهای متخلف و گران فروش برخورد و همچنین واحدهای نمونه و قانونمند را تشویق کرد.
سیف اله مطلبی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و نزدیکی ایام خرید شب عید خواستار برنامه ریزی مسئولین برای تهیه و توزیع اقلام، ارزاق ضروری و مورد نیاز مردم با قیمت های مناسب و پایین در بازار برای کنترل قیمت ها شد.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: در 102 مورد از این بازرسی ها که شاهد تخلفات گران فروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، اخفال و امتناع بودیم، پرونده های متخلفین به ارزش 184 میلیون ریال جریمه تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.
,فرماندار میاندوآب نیز در این جلسه گفت: کنترل قیمت ها و نظارت بر کیفیت کالاها در بازار اهمیت بسزایی دارد و باید با واحدهای متخلف و گران فروش برخورد و همچنین واحدهای نمونه و قانونمند را تشویق کرد.
,سیف اله مطلبی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و نزدیکی ایام خرید شب عید خواستار برنامه ریزی مسئولین برای تهیه و توزیع اقلام، ارزاق ضروری و مورد نیاز مردم با قیمت های مناسب و پایین در بازار برای کنترل قیمت ها شد.
,
ارسال دیدگاه