نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس:

هر جا سخن از صنعت است مسائل رفاهی مد نظر قرار گیرد

هر جا سخن از صنعت است مسائل رفاهی مد نظر قرار گیرد
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس گفت: مردم ما توقع به حقی دارند، هر جا صنعتی و انباشت سرمایه‌ای شکل می‌گیرد مسائل رفاهی محیط پیرامونی هم مد نظر قرار می‌گیرد که این موضوع در استان بوشهر نیز باید مد نظر باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "سپاس"، عبدالکریم جمیری در مورد جلسه کمیسیون انرژی با حضور وزیر نفت اظهار داشت: جلسه کمیسیون انرژی با حضور وزیر و معاونان وزیر نفت برگزار شد و موضوعات اساسی مد نظر را مورد بررسی قرار دادیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "سپاس"، عبدالکریم جمیری در مورد جلسه کمیسیون انرژی با حضور وزیر نفت اظهار داشت: جلسه کمیسیون انرژی با حضور وزیر و معاونان وزیر نفت برگزار شد و موضوعات اساسی مد نظر را مورد بررسی قرار دادیم., "سپاس"، ,

وی گفت: در این نشست با حضور دو نفر از اعضای کمیسیون تلفیق راهکارهای مختلف برای تامین اعتبارات فازهای در دست اجرای پارس جنوبی بررسی شد.

, وی گفت: در این نشست با حضور دو نفر از اعضای کمیسیون تلفیق راهکارهای مختلف برای تامین اعتبارات فازهای در دست اجرای پارس جنوبی بررسی شد.,

وی اضافه کرد: برای استفاده از میادین مشترک و راهکارهای توسعه منطقه و پروژه‌هایی که متوقف بوده بحث‌های خوبی مطرح شد.

, وی اضافه کرد: برای استفاده از میادین مشترک و راهکارهای توسعه منطقه و پروژه‌هایی که متوقف بوده بحث‌های خوبی مطرح شد.,

جمیری یادآورشد: در این رابطه نیاز است که هم مجلس کمک کند و هم دولت سیاست‌گذاری مناسب داشته باشد و قرار شد کمیته‌ای متشکل از تعدادی از نمایندگان و دولت ایجاد شود و راهکارهای مناسب برای تدوین بودجه اجرای فازهای پارس جنوبی ارائه دهند.

, جمیری یادآورشد: در این رابطه نیاز است که هم مجلس کمک کند و هم دولت سیاست‌گذاری مناسب داشته باشد و قرار شد کمیته‌ای متشکل از تعدادی از نمایندگان و دولت ایجاد شود و راهکارهای مناسب برای تدوین بودجه اجرای فازهای پارس جنوبی ارائه دهند.,

نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از اصرارهای جدی ما این است که مجموعه وزارت نفت در استان بوشهر باید مدیریت کرده و حقوق اولیه مردم در مناطق نفتی را بپردازد.

, نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از اصرارهای جدی ما این است که مجموعه وزارت نفت در استان بوشهر باید مدیریت کرده و حقوق اولیه مردم در مناطق نفتی را بپردازد.,

جمیری خاطرنشان کرد: مردم ما توقع به حقی دارند، هر جا صنعتی و انباشت سرمایه‌ای شکل می‌گیرد مسائل رفاهی محیط پیرامونی هم مد نظر قرار می‌گیرد که این موضوع در استان بوشهر نیز باید مد نظر باشد.

, جمیری خاطرنشان کرد: مردم ما توقع به حقی دارند، هر جا صنعتی و انباشت سرمایه‌ای شکل می‌گیرد مسائل رفاهی محیط پیرامونی هم مد نظر قرار می‌گیرد که این موضوع در استان بوشهر نیز باید مد نظر باشد.,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه