logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

شروع اجلاس سران گروه ۲۰ در غیاب ترامپ

شروع اجلاس سران گروه ۲۰ در غیاب ترامپ
اجلاس سران کشورهای گروه ۲۰ در غیاب رئیس‌جمهوری آمریکا، در آفریقای جنوبی آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از فرانس ۲۴، اجلاس سران گروه ۲۰، امروز شنبه در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی آغاز شد؛ این، اولین اجلاس گروه ۲۰ در قاره آفریقا است.

اجلاس امسال با اختلافات واشنگتن و اتحادیه اروپا بر سر آینده اوکراین و همچنین بن‌بست در مذاکرات آب‌وهوایی در برزیل همراه است.

در این نشست، رهبران جهان از جمله امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه، نارندرا مودی نخست وزیر هند، لی چیانگ نخست وزیر چین، لولا دا سیلوا رئیس جمهوری برزیل و رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه حضور دارند.

با این حال، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرده که اولویت‌های آفریقای جنوبی در زمینه همکاری‌های تجاری و اقدامات اقلیمی با سیاست‌های آمریکا همسو نیست و رئیس‌جمهوری این کشور از حضور در اجلاس خودداری کرده است.

سیریل رامافوسا رئیس‌جمهوری آفریقای جنوبی، ضمن انتقاد از غیبت آمریکا و اظهارات بدون مبنای ترامپ درباره «نسل‌کشی سفیدپوستان»، بر اهمیت گروه ۲۰ برای همکاری چندجانبه تأکید کرد. برنامه‌های کشور میزبان برای این اجلاس ۲ روزه، شامل کاهش نابرابری اقتصادی، کاهش بدهی کشورهای کم‌درآمد و حمایت از گذار به انرژی پاک است.

گروه ۲۰ شامل ۱۹ کشور عضو به علاوه اتحادیه اروپا است. اتحادیه آفریقا به عنوان مهمان و ناظر در برخی اجلاس‌های این گروه، حضور دارد. این گروه، حدود ۸۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهان و دو سوم جمعیت کره زمین را نمایندگی می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه