معاون اجتماعی منطقه انتظامی گالیکش:
جاعلان پول در شهرستان گالیکش دستگیر شدند
معاون اجتماعی منطقه انتظامی گالیکش از دستگیری دو جاعل پول در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیلکوه سروان مهدی قزلسفلو صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار نیلکوه بیان داشت: مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی گالیکش طی هفته جاری موفق به دستگیری دو جاعل پول در این شهرستان شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیلکوه,
وی افزود: مأموران پس از یک هفته کار اطلاعاتی با هماهنگی مقام قضایی و بررسی مکان اختفاء جاعلان بالغبر 10 میلیون ریال اسکناسهای 100 هزار ریالی کشف کردند.
,
وی اظهار داشت: در بازرسی از محل اختفای جاعلان یک دستگاه رایانه، یک دستگاه چاپگر رنگی و یک دستگاه اسکنر نیز کشفشده است.
,
به گفته معاون اجتماعی منطقه انتظامی گالیکش همچنین طی یک هفته گذشته مأموران انتظامی این شهرستان در جریان سه عملیات موفق به کشف 4 و نیم کیلوگرم انواع مواد مخدر شدهاند.
,
قزلسفلو همچنین از دستگیری کشف 3 دستگاه موتورسیکلت و مالخر موتورهای مسروقه طی یک هفته گذشته خبر داد و گفت: طی بازجوییهای انجامگرفته سارق ذکرشده به سرقت 10 موتورسیکلت دیگر نیز اعتراف کرده است.
,
وی ادامه داد: در بازرسی از محل اختفاء مالخر نیز تعدادی موتور اوراقی یافت شده است.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه