logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معافیت مالیاتی کالاهای اساسی و خدمات منتخب همچنان برقرار است

معافیت مالیاتی کالاهای اساسی و خدمات منتخب همچنان برقرار است
معافیت عرضه کالاها و خدمات مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده، بدون توجه به فراخوان شدن یا نشدن مؤدیان، همچنان برقرار است و فراخوان‌های جدید هیچ‌گونه تأثیری در این معافیت‌ها نخواهند داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دفتر روابط عمومی و فرهنگ‌سازی مالیاتی این سازمان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: عرضه کالاها و خدمات معاف از مالیات بر ارزش افزوده، اعم از آنکه توسط اشخاص فراخوان‌شده یا فراخوان‌نشده انجام شود، در هر حال از پرداخت مالیات و عوارض بر ارزش افزوده معاف بوده و فراخوان شدن عرضه‌کنندگان این کالاها و خدمات برای اجرای قانون، تأثیری در معافیت آن‌ها نخواهد داشت.

بر اساس این اطلاعیه تمام صاحبان مشاغل صنفی و غیرصنفی با هر سطح از فروش یا درآمد که به موجب فراخوان یازدهم ثبت‌نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده مشمول شده‌اند، از جمله مؤدیانی که کالا یا خدمات خود را از طریق اشخاص ثالث و به شیوه‌هایی نظیر دلالی، حق‌العمل‌کاری و سایر روش‌های مشابه عرضه می‌کنند یا قبلاً مشمول فراخوان‌های پیشین بوده‌اند، مشمول مقررات مربوط به اجرای قانون هستند.

با این وجود مؤدیان مذکور در هنگام عرضه کالاها و خدمات معاف از مالیات همچون محصولات کشاورزی فرآوری‌نشده، شیر، پنیر و ماست، آرد و نان، انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی، شیرخشک کودکان، صنایع‌دستی دارای مجوز، دارو، واکسن، لوازم مصرفی درمانی و توانبخشی، خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری، برون‌شهری و بین‌المللی، خدمات درمانی و تشخیصی و پیشگیری و سایر مصادیق تعیین‌شده، هیچ‌گونه تکلیفی برای دریافت یا پرداخت مالیات و عوارض بابت این اقلام ندارند و همانند گذشته از این مالیات‌ها معاف خواهند بود.

همچنین طبق تبصره ۲ بند «الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده، چنانچه عرضه‌کنندگان کالا و خدمات معاف از مالیات و عوارض، به‌صورت خلاف قانون از مشتریان خود مالیات و عوارض دریافت کنند، به میزان دو برابر مبلغ دریافتی جریمه خواهند شد. این جریمه نیز غیرقابل بخشودگی است.

در پایان خاطرنشان می‌شود فهرست کامل کالاها و خدمات معاف از پرداخت مالیات و عوارض در ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ به‌صورت شفاف و برای اطلاع عموم مردم در دسترس قرار دارد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه