logo
جمعه 01 آبان 1405 | جمعه 23 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

روی طبیعت «مکث» کنید؛ دعوتی برای تأمل در زیبایی‌های نهان

روی طبیعت «مکث» کنید؛ دعوتی برای تأمل در زیبایی‌های نهان
نمایشگاه انفرادی عکاسی «مکث» با مجموعه آثاری از زهرا گودرزی با موضوع طبیعت در گالری خورشید برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشاور رسانه‌ای گروه هنری آیتیست، نمایشگاه انفرادی عکاسی «مکث» با مجموعه آثاری از زهرا گودرزی، ساعت ۱۶ جمعه ۱۴ آذر، به کیوریتوری آیناز زارعی نقاش و مدیر گروه هنری آیتیست در گالری خورشید افتتاح می‌شود.

در بیانیه این رویداد آمده است: «این مجموعه تلاشی برای ثبت لحظه‌هایی از طبیعت است که در نگاه اول ساده به نظر می‌رسند اما در عمق خود مفهومی از مکث، سکوت، گذر زمان و آرامش نهفته دارند. هر عکس گفتگویی میان انسان و جهان اطرافش است. می‌خواستم لحظه‌ای از طبیعت را نگاه دارم، اما در نهایت، طبیعت بود که مرا در خود نگه داشت. این نمایشگاه، گلچینی از عکس‌های کتاب (سفری در دل طبیعت) و دعوتی برای توقفی کوتاه و تأمل در زیبایی‌های نهان طبیعت است.»

زهرا گودرزی فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی رشته بهداشت محیط در دانشگاه علوم پزشکی قم است و تا کنون در نمایشگاه‌های گروهی متعددی شرکت داشته. همچنین، وی کتاب مجموعه عکس «سفری در دل طبیعت» را در سال ۱۴۰۴ به نگارش درآورده است. گفتنی است؛ این هنرمند توانسته در بخش دانشگاهی دهمین و یازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ به ترتیب رتبه‌های دوم و نخست را کسب کند و این نخستین نمایشگاه انفرادی این عکاس به شمار می‌رود.

هنردوستان برای تماشای ۲۶ قاب عکس به نمایش درآمده در «مکث»، می‌توانند از روز جمعه، ۱۴ تا روز دوشنبه، ۱۷ آذر سال جاری، از ساعت ۱۶ تا ۱۹ به گالری خورشید واقع در بلوار آفریقا، کوچه تور، پلاک ۷۰، طبقه یک، واحد یک مراجعه کنند.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه