اخبار داغ

دو هفته تا برگزاری جایزه جهانی امام خمینی(ره)؛

اندیشمندان ۱۳ کشور جهان در تهران گردهم می‌آیند

اندیشمندان ۱۳ کشور جهان در تهران گردهم می‌آیند
رویداد جایزه جهانی امام خمینی(ره) به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با حضور بیش از ۲۰ اندیشمند و پژوهشگر خارجی از ۱۳ کشور جهان در تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی روز ۲۶ آذر میزبان یکی از مهم‌ترین رویدادهای فکری و فرهنگی سال خواهد بود؛ جایزه جهانی امام خمینی(ره).

این رویداد با هدف ترویج و پاسداشت اندیشه‌ها، ارزش‌ها و مسیر فکری بنیان‌گذار انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.  

این جایزه بین‌المللی، با تأکید بر نشر و تعمیق افکار امام خمینی(ره)، تلاش دارد پژوهشگران، فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را که در جهت گفتمان‌سازی و تولید آثار اثرگذار فعالیت کرده‌اند، مورد تشویق و حمایت قرار دهد.

جایزه جهانی امام خمینی(ره) نمادی از احترام به میراث فکری و معنوی ایشان و فرصتی برای گسترش تعاملات بین‌المللی، هم‌افزایی علمی و فرهنگی و ارائه الگوهای الهام‌بخش به نسل‌های آینده به شمار می‌رود.

این رویداد به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با حضور بیش از ۲۰ اندیشمند و پژوهشگر خارجی از ۱۳ کشور جهان و جمع زیادی از محققان و فرهیختگان داخلی، همراه با حضور شخصیت‌های برجسته فرهنگی و سیاسی، در محل اجلاس سران در تهران برگزار خواهد شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه