logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

وزیر کشور:

پروژه‌های پسماند باید متناسب با شرایط استان و با همراهی مردم و نخبگان پیش برود

پروژه‌های پسماند باید متناسب با شرایط استان و با همراهی مردم و نخبگان پیش برود
وزیر کشور با تأکید بر ضرورت پاسخگویی مسئولان و دقت در عقد قراردادها، گفت: پروژه‌های پسماند باید متناسب با شرایط استان و با همراهی مردم و نخبگان پیش برود تا به الگوی موفق ملی تبدیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛وزیر کشور با تأکید بر ضرورت پاسخگویی مسئولان و دقت در عقد قراردادها، گفت: پروژه‌های پسماند باید متناسب با شرایط استان و با همراهی مردم و نخبگان پیش برود تا به الگوی موفق ملی تبدیل شود.  

اسکندر مومنی، در جلسه مدیریت پسماند و نهاده‌های دامی در مازندران، اظهار کرد: مسئولیت‌های گذشته در حوزه مدیریت پسماند همچنان بر عهده ماست و نمی‌توانیم از پاسخگویی شانه خالی کنیم. مردم حق دارند مطالبه‌گر باشند و ما موظفیم قراردادها و پروژه‌ها را با دقت و مطالعه کارشناسی پیش ببریم تا از تکرار اشتباهات جلوگیری شود.

وی با اشاره به آغاز سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه پسماند، افزود: پروژه‌ها باید متناسب با شرایط زیست‌محیطی و حجم زباله‌های استان طراحی شوند. تجربه نشان داده که هرگونه تعجیل بدون بررسی کارشناسی می‌تواند به مشکلات جدی منجر شود. در مازندران، طرح‌های مدیریت پسماند باید با توجه به واقعیت‌های محلی و آثار اجتماعی اجرا شوند.

وزیر کشور ادامه داد: در برخی مناطق مانند نوشهر، نور و تنکابن پروژه‌ها آغاز شده و گزارش‌های اولیه امیدوارکننده است. همچنین برای بابل آمادگی کامل وجود دارد و با اجماع اجتماعی و همراهی مردم می‌توانیم این طرح‌ها را به نتیجه برسانیم.

مومنی با اشاره به تجربه موفق کرمانشاه در تبدیل بخشی از زباله‌ها به سوخت جایگزین کارخانه‌های سیمان گفت: این مدل می‌تواند در مازندران نیز اجرا شود. قرارداد با ۱۸ شهرداری منعقد شده و باید با جدیت پیگیری شود تا زباله‌ها به انرژی تبدیل شوند. این روش در بسیاری از کشورهای دنیا رایج است و در ایران نیز نتایج اولیه مثبت بوده است.

وی بر اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی در کاهش تولید و تفکیک زباله تأکید کرد و گفت: تغییر سبک زندگی، نیازمند تمرین و ممارست است. نمی‌توان صرفاً با دستور مردم را به تفکیک زباله وادار کرد؛ بلکه باید مشوق‌ها و بسته‌های حمایتی در نظر گرفت. از همه ظرفیت‌ها، از مساجد و مدارس تا ورزشکاران، هنرمندان و دانشگاهیان باید برای فرهنگ‌سازی استفاده شود.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: مدیریت زباله یک تصمیم یکپارچه می‌طلبد. اگر درست عمل کنیم، زباله می‌تواند به «طلای کثیف» تبدیل شود و فرصت‌های اقتصادی و زیست‌محیطی بزرگی برای استان‌های شمالی کشور فراهم کند. انصافاً کارهای خوبی آغاز شده و امیدوارم در مراحل بعدی شاهد پیشرفت‌های قابل توجه باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه