اخبار داغ

گزارش دانا از در یادواره شهدای تدارکات و پشتیبانی سپاه تهران بزرگ؛

حضور مردم در بحران‌ها، کلید همبستگی اجتماعی و تأمین امنیت ملی است

حضور مردم در بحران‌ها، کلید همبستگی اجتماعی و تأمین امنیت ملی است
وزیر راه و شهرسازی در یادواره شهدای تدارکات و پشتیبانی سپاه تهران بزرگ تأکید کرد: رانندگان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه با انتقال ۱.۳ میلیارد تن کالا، رکورد تاریخی حمل و نقل را شکستند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزانه صادق مال‌میر، وزیر راه و شهرسازی، در مراسم یادواره سرداران و ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، با اشاره به نقش بی‌بدیل مردم در شرایط بحرانی، تأکید کرد که مشارکت عمومی نه تنها همبستگی اجتماعی را تقویت می‌کند، بلکه عامل اصلی در تأمین امنیت پایدار کشور است.

وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اتحاد و همدلی ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر، اظهار داشت: این اتحاد عظیم، تمام محاسبات دشمن را برهم زد و نشان داد که قدرت واقعی ملت در لحظه‌های سخت، چگونه معادلات را تغییر می‌دهد. وی حضور فعال مردم در بحران‌ها را عاملی حیاتی برای ایجاد همبستگی اجتماعی دانست و افزود: باید از تمام ظرفیت‌های مردمی برای تضمین امنیت ملی بهره بگیریم و این سرمایه عظیم را در مسیر پیشرفت کشور به کار گیریم.

فرزانه صادق در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد درخشان رانندگان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: رانندگان باغیرت و متعهد کشورمان در این دوره حساس، نه تنها اجازه ندادند کمبودی در زنجیره تأمین ایجاد شود، بلکه با تلاش شبانه‌روزی، رکورد بی‌نظیری را به ثبت رساندند. وی اعلام کرد که در طول این ۱۲ روز، بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تن کالا از بنادر به نقاط مختلف کشور منتقل شده است.

این دستاورد عظیم، به گفته وزیر راه و شهرسازی، نمادی از توانایی و ایثار ملت ایران در شرایط دشوار است و نشان‌دهنده ظرفیت بالای زیرساخت‌های حمل و نقل کشور در زمان بحران‌ها به شمار می‌رود. مراسم یادواره شهدای تدارکات و پشتیبانی سپاه تهران بزرگ، فرصتی برای گرامیداشت یاد و خاطره کسانی بود که با فداکاری خود، چرخ‌های پشتیبانی جبهه‌ها را در دوران دفاع مقدس به حرکت درآوردند و امروز نیز الگویی برای نسل جدید هستند.

سخنان وزیر راه و شهرسازی در این مراسم، بار دیگر بر اهمیت نقش مردم در امنیت و پیشرفت کشور تأکید کرد و نشان داد که اتحاد ملی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی، بهترین پاسخ به تهدیدات خارجی است. این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که زیرساخت‌های حمل و نقل کشور همچنان در حال توسعه است و عملکرد موفق در بحران‌های اخیر، می‌تواند الگویی برای برنامه‌ریزی‌های آینده باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه