اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سناتور آمریکایی:

موشک‌های ایران قادر به نفوذ به «گنبد آهنین» هستند

موشک‌های ایران قادر به نفوذ به «گنبد آهنین» هستند
سناتور آمریکایی موشک‌های ایرانی را «تهدیدی جدی برای آمریکا و اسرائیل» خواند و گفت که این موشک‌ها قادر به نفوذ به سامانه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از عربی ۲۱، لیندسی گراهام سناتور آمریکایی در گفتگو با روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، نسبت به افزایش توانمندی‌های موشکی ایران هشدار داد و تأکید کرد که «موشک‌های بالستیک ایران اکنون قادر به نفوذ به سامانه ضد موشکی گنبد آهنین اسرائیل هستند.»

وی با اشاره به اینکه موشک‌های بالستیک ایران دارای قابلیت‌های پیشرفته‌ای هستند که به آنها امکان نفوذ به سامانه ضد هوایی اسرائیل را می‌دهد، افزود که این پیشرفت یک تهدیدی جدی است که کمتر از برنامه هسته‌ای ایران نیست.

اظهارات گراهام امروز در روزنامه جروزالم پست و پس از سفر وی به تل‌آویو صورت گرفت. این سناتور جمهوری‌خواه تلاش‌های تهران برای توسعه برنامه موشک‌های بالستیک خود را خطری «راهبردی و فزاینده» برای آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و تاکید کرد که «این موشک‌ها در صورت ادامه توسعه، ممکن است سامانه‌های ضدهوایی اسرائیل، به ویژه گنبد آهنین را که یکی از مهم‌ترین خطوط دفاعی در برابر حملات موشکی است، تضعیف کنند.»

گراهام افزود که این پرونده در دستور کار دیدار آتی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا قرار خواهد گرفت.

این سناتور آمریکایی بر تقویت ائتلاف بین واشنگتن و تل‌آویو تأکید کرد و گفت که هر تهدیدی که اسرائیل را هدف قرار دهد، مستقیماً بر منافع آمریکا تأثیر می‌گذارد.

روز شنبه نیز شبکه «ان‌بی‌سی‌نیوز» آمریکا به نقل از مقام‌های رژیم صهیونیستی، فضاسازی جدیدی را از سوی تل آویو به بهانه گسترش برنامه دفاعی موشک‌های بالستیک ایران، مطرح کرد.

به نوشته ان‌بی‌سی‌نیوز مقام‌های رژیم صهیونیستی معتقدند ایران در حال گسترش برنامه دفاعی موشک‌های بالستیک خود است و خود را برای طرح این موضوع در دیدار آتی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آماده می‌کنند، موضوعی که به باور آنها تهدیدی جدید به شمار می‌رود.

طبق منابع ان بی سی نیوز، بخشی از استدلال ادعایی نتانیاهو این خواهد بود که اقدامات ایران نه‌تنها اسرائیل، بلکه کل منطقه از جمله منافع آمریکا را نیز تهدید می‌کند و انتظار می‌رود نخست وزیر اسرائیل گزینه‌هایی را به ترامپ ارائه دهد که در آنها آمریکا بتواند به عملیات نظامی جدید علیه ایران بپیوندد یا از آن حمایت کند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه