logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مسکو: طرح صلح اوکراین اساساً با آنچه روسیه و آمریکا درباره‌اش گفت‌وگو کرده‌اند، متفاوت است

مسکو: طرح صلح اوکراین اساساً با آنچه روسیه و آمریکا درباره‌اش گفت‌وگو کرده‌اند، متفاوت است
«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز جمعه اعلام کرد طرح صلح‌وفصل بحران اوکراین که روز گذشته منتشر شده، به‌طور بنیادین با آنچه در تماس‌ها با آمریکا در حال بررسی است، تفاوت دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ریابکوف در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «روسیه-۱» گفت: «دیروز شاهد اشاره‌هایی به یک طرح ۲۰ ماده‌ای بودیم که در گروه‌های عمومی اوکراینی منتشر شد. ما می‌دانیم که این طرح - البته اگر اصلاً بتوان نام طرح روی آن گذاشت - به‌طور اساسی با ۲۷ ماده‌ای که در هفته‌های اخیر و از اوایل دسامبر در تماس با طرف آمریکایی بر روی آن کار می‌کنیم، متفاوت است.»

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، این دیپلمات روس افزود اوکراین قصد دستیابی به توافق برای حل‌وفصل درگیری را ندارد و تلاش‌های خود را برای تضعیف این روند دوچندان کرده است.

 

به گفته ریابکوف، تعیین ضرب‌الاجل‌های ساختگی کمکی به دستیابی به توافق درباره اوکراین نخواهد کرد. وی تاکید کرد طرفین به حل بحران اوکراین نزدیک شده‌اند اما اکنون همه چیز به اراده سیاسی آن‌ها بستگی دارد و روسیه کاملاً برای حل این مناقشه آماده است. ریابکوف همچنین تاکید داشت که سناریوی فروپاشی اوکراین به طور کامل غیرممکن نیست.

 

معاون وزیر خارجه روسیه در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت ایالات متحده ازسرگیری پروازهای مستقیم با روسیه را به پایان درگیری اوکراین گره زده است. وی در این رابطه گفت: «آن‌ها (آمریکایی‌ها) با این موضوع موافقت نمی‌کنند و تاکنون پیشرفتی در این زمینه حاصل نشده است. آن‌ها می‌گویند: اول درباره اوکراین به توافق برسیم، بعد به این مسئله بازخواهیم گشت.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه