logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

واکنش مجلس به حواشی بازیهای ایران در 2026؛

دولت آمریکا از اهتزاز پرچم ایران در جام جهانی فوتبال هراس دارد

دولت آمریکا از اهتزاز پرچم ایران در جام جهانی فوتبال هراس دارد
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس گفت: دولت آمریکا از اهتزاز پرچم ایران در جام جهانی فوتبال هراس دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی روح‌الله لک‌علی‌آبادی، نماینده مردم دورود و ازنا و سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس، با اشاره به برخی اقدامات و فضاسازی‌های دولت آمریکا علیه تیم ملی ایران در آستانه جام جهانی فوتبال، اظهار داشت: متأسفانه علیرغم همه شعارهایی که درباره غیرسیاسی بودن ورزش داده می‌شود، امروز شاهد دخالت آشکار سیاست در عرصه ورزش هستیم و آمریکا در خط مقدم این رفتارهای مغایر با اصول حرفه‌ای و اخلاق ورزشی قرار دارد.

وی در ادامه گفت: آمریکا با ایجاد حاشیه‌های غیرورزشی، از جمله تحمیل نمادهای فرهنگی خاص، محدودیت‌های احتمالی برای تماشاگران ایرانی و حتی طرح مباحثی درباره عدم صدور ویزا برای برخی مسئولان فدراسیون وحالا هم شنیده  بازیکنان بازیکنانی ملی که در سپاه خدمت کردند  نمی توانند ویزای امریکا را بگیرند این موضوع، عملاً در حال دخالت مستقیم در یک رویداد ورزشی بین‌المللی است. این رفتارها کاملاً با روح ورزش و مقررات فیفا مغایرت دارد.

وی افزود: به نظر من آمریکا از همین امروز جنگ روانی را علیه تیم ملی ایران آغاز کرده است. آن‌ها می‌دانند که بخش مهمی از موفقیت در ورزش، به آمادگی روحی و روانی بازیکنان بازمی‌گردد و تلاش می‌کنند با بهانه‌های واهی، روحیه ملی‌پوشان ما را تضعیف کنند.

سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس گفت: واقعیت این است که آمریکا از اهتزاز پرچم ایران در قلب خاک خود هراس دارد. آن‌ها می‌دانند که هر بازی زیبا، هر نتیجه خوب و هر نمایش مقتدرانه تیم ملی ایران، به معنای دیده‌شدن پرچم ایران در ورزشگاه‌های جام جهانی است؛ موضوعی که برای سیاست‌گذاران آمریکایی خوشایند نیست.

وی افزود: فدراسیون فوتبال مکاتبات لازم را با فیفا انجام داده و این موضوع از مسیرهای رسمی در حال پیگیری است. در کنار آن، فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی نیز جلسات متعددی برگزار کرده و کمیته‌هایی برای پیگیری حقوقی و بین‌المللی این موضوع تشکیل داده است. اجازه نخواهیم داد حقوق بازیکنان و هواداران ایرانی نادیده گرفته شود.

متأسفانه بخش خطرناک ماجرا همین جنگ رسانه‌ای است. آمریکا تمام توان تبلیغاتی خود را به کار گرفته تا فضای منفی علیه مردم و تیم ملی ایران ایجاد کند، اما ملت ایران بارها نشان داده‌اند که در روزهای سخت متحد می‌شوند و در برابر زیاده‌خواهی‌ها می‌ایستند.

نماینده مجلس گفت: نمونه روشن آن مسابقات جهانی کشتی در ایران است. شما دیدید که چگونه جمهوری اسلامی ایران با نهایت احترام و جوانمردی از ورزشکاران خارجی، حتی کشتی‌گیران آمریکایی، میزبانی کرد. این تفاوت رفتار نشان می‌دهد که مشکل از ایران نیست، بلکه از سیاست‌هایی است که امروز بر اداره آمریکا حاکم است.

اگر مردم در کنار تیم ملی باشند، مطمئن باشید جام جهانی می‌تواند به یکی از دستاوردهای بزرگ ملی تبدیل شود. با وجود همه دسیسه‌ها و حاشیه‌سازی‌ها، مردم ایران و تیم ملی کشورمان سربلند از این میدان خارج خواهند شد و پاسخ محکمی به کسانی می‌دهند که ورزش را ابزار فشار سیاسی کرده‌اند.

وی همچنین در مورد سکوت و عملکرد فیفا گفت: فیفا اگر واقعاً مدعی استقلال و بی‌طرفی فوتبال است، باید پاسخ دهد که چرا در برابر فشارها و کارشکنی‌های آشکار دولت آمریکا سکوت کرده است. امروز شاهد آن هستیم که دولت میزبان با محدودسازی حضور تیم‌های ملی، تماشاگران و حتی ایجاد مانع در صدور ویزا، مستقیماً در یک رویداد جهانی دخالت می‌کند و فیفا عملاً نظاره‌گر است.

این انفعال، بی‌طرفی فیفا را زیر سؤال می‌برد و اگر این روند ادامه یابد، اعتبار فوتبال جهانی به بهای باج‌دهی به سیاست‌های آمریکا آسیب جدی خواهد دید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه