logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی:

اصفهان قطب اجرای سیاست‌های مولدسازی و حمایت از تولید می‌شود

اصفهان قطب اجرای سیاست‌های مولدسازی و حمایت از تولید می‌شود
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور با اشاره به نقش پیشرو اصفهان، گفت: با حمایت دولت و قوه قضاییه، سازمان اموال تملیکی گام‌های مؤثری در حمایت از تولید برداشته است و اصفهان در افق ۱۴۰۵ به یکی از قطب‌های اصلی مولدسازی دارایی‌ها و تعیین تکلیف کالاها در کشور تبدیل خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان عسکری امروز (شنبه ۶ دی) در شوارای اداری استان اصفهان با اشاره به جایگاه استان اصفهان اظهار کرد: این استان به‌عنوان یکی از استان‌های پیشرو در فعالیت‌های کشور، به‌ویژه در برداشتن گام‌های جدید، همواره نقش مهمی ایفا کرده است. در استان تلاش کرده‌ایم بخشی از مأموریت‌های وزارت اقتصاد و دارایی را با رویکرد جدید تبیین کنیم. همچنین به‌صورت مختصر به وظایف و عملکرد سازمان اموال تملیکی بپردازیم تا با کمک شما و استانداران بتوانیم گام‌های مؤثری برداریم.

وی افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی در دوره جدید، شعار «رشد عدالت‌محور اقتصاد برای همه» را به‌عنوان شعار اصلی خود انتخاب کرده و بر همین اساس، ۹ پروژه اصلی و ۲۰ پروژه کلان طراحی شده است. در حوزه سرمایه‌گذاری نیز تلاش شده با دخالت دادن سرمایه‌های داخلی، گام‌های مؤثری برای پیشبرد اهداف استانی و پروژه‌های ملی برداشته شود.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: تأمین مالی پیشران‌های پروژه‌ها از جمله اقدامات مؤثری است که در دولت وفاق ملی در حال انجام است، همچنین مولدسازی دارایی‌ها یکی دیگر از محورهای اصلی وزارت اقتصاد و دارایی است که در مراحل بعدی، جزئیات اقدامات آن تشریح خواهد شد. طرح اعتبار ملی نیز از دیگر برنامه‌هایی است که به‌نظر می‌رسد برای استان اصفهان، با توجه به پیشرو بودن در صنعت و تولید، بسیار کاربردی و اثرگذار باشد.

عسکری با اشاره به عملکرد سازمان اموال تملیکی گفت: این سازمان با حمایت و پشتیبانی دولت و قوه قضاییه، به‌ویژه سیاست‌های قوه قضاییه و همراهی دادستان‌ها و دادگستری استان‌ها، در سال‌های گذشته گام‌های مؤثری برای حمایت از تولید برداشته است. سال گذشته بیش از ۵۱ هزار میلیارد تومان به دولت کمک شد و تعیین تکلیف کالاها انجام گرفت. همچنین بیش از ۳۷ هزار میلیارد تومان کالا مجدداً به چرخه تولید بازگردانده شد.

وی افزود: در استان اصفهان نیز در دوره اخیر اقدامات مهمی انجام شده و با حمایت و پشتیبانی استاندار، در افق ۱۴۰۵ برنامه انتقال کالا از بنادر به عمق کشور در دستور کار قرار گرفته است. در این راستا، جلسات کاری مستمری چه در تهران و چه در استان برگزار شده و استاندار حمایت‌های لازم را داشته‌اند. ان‌شاءالله تلاش داریم در ۲۲ بهمن امسال کلنگ این پروژه به زمین زده شود و فاز نخست آن در سال آینده به بهره‌برداری برسد.

رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور تصریح کرد: نگاه حکمرانی شرکتی در سازمان اموال تملیکی با رویکرد حمایت از صنایع استان‌ها دنبال می‌شود و تلاش کرده‌ایم استان‌ها در اولویت برنامه‌ها قرار گیرند و سیاست‌های دولت در سطح استان‌ها اجرایی شود. لازمه این رویکرد، افزایش تعامل درون‌سازمانی وزارت اقتصاد و دارایی با مدیریت استان‌ها بوده که جلسات آن در تهران و استان‌ها در حال برگزاری است.

عسکری خاطرنشان کرد: جلسه‌ای که امروز در خدمت شما هستیم، می‌تواند آغاز انسجام کامل ستادی این مجموعه باشد تا بتوانیم بیش از پیش در خدمت اهداف و سیاست‌های کلان دولت، به‌ویژه استاندار اصفهان قرار گیریم.

وی در پایان گفت: امیدواریم سال ۱۴۰۵ شاهد آن باشیم که سازمان اموال تملیکی استان اصفهان به‌عنوان یک قطب اصلی، چه در حوزه مولدسازی دارایی‌ها و چه در تعیین تکلیف کالاها، با کمک همه افراد گام‌های مؤثر و مثبتی بردارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه