logo
جمعه 17 مهر 1405 | جمعه 09 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

اولین نشست تخصصی راهکارهای گروه مهندسی آی‌کن در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی

اولین نشست تخصصی راهکارهای گروه مهندسی آی‌کن در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی
این نشست با سخنرانی آقای دکتر جمالی مدیرعامل گروه مهندسی آی‌کن آغاز شد. ایشان در سخنان خود، ضمن تبیین رویکردهای نوین آی‌کن، بر اهمیت به‌کارگیری راهکارهای هوشمند در کنترل و برنامه‌ریزی تولید در صنایع فرآیندی تأکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛اولین نشست تخصصی راهکارهای گروه مهندسی آی‌کن در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، روز چهارشنبه ۳ دی‌ماه با حضور جمعی از مدیران و متخصصان صنعت برگزار شد.

در ادامه، راهکار کنترل و برنامه‌ریزی تولید آی‌کن معرفی شد و سپس تجربه موفق پیاده‌سازی این راهکار در پتروشیمی ایلام مورد بررسی قرار گرفت. در این بخش، جناب آقای بیرانوند، مدیر تولید و برنامه‌ریزی پتروشیمی ایلام، به تشریح مراحل اجرا، چالش‌های پیش‌رو و دستاوردهای حاصل از استقرار این راهکار پرداختند و نتایج ملموس آن را در بهبود فرآیندهای تولید، افزایش بهره‌وری و ارتقای تصمیم‌گیری مدیریتی تشریح کردند.

بخش دیگری از این نشست به پرسش و پاسخ تخصصی پیرامون چالش‌های تولید در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی اختصاص داشت. در این بخش، مدیران گروه مهندسی آی‌کن به سؤالات حاضران پاسخ داده و راهکارهای عملی این مجموعه را برای مواجهه با مسائل تولید ارائه کردند. همچنین آقای دکتر حیدری از هلدینگ خلیج فارس در این نشست، دیدگاه‌ها و نکاتی را در خصوص چالش‌ها و الزامات توسعه راهکارهای هوشمند در صنعت پتروشیمی مطرح کردند.

لازم به ذکر است، این نشست با حضور نمایندگان و مدیرانی از شرکت‌های پتروشیمی خلیج فارس و همچنین جمعی دیگر از مدیران و فعالان صنعت نفت، گاز و پتروشیمی برگزار شد که نشان‌دهنده استقبال گسترده از این رویداد تخصصی بود.

ویدئوی گزارش تصویری این نشست به زودی آپلود خواهد شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه