اخبار داغ

پایان هفته دوم مسابقات؛

تنیس ساحلی بین المللی کیش| انواری و ثابتی صاحب قهرمان شدند

تنیس ساحلی بین المللی کیش| انواری و ثابتی صاحب قهرمان شدند
هفته دوم رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی (BT10) با برگزاری مرحله نیمه نهایی و نهایی بخش زنان پیگیری و قهرمانان این هفته مشخص شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی فدراسیون تنیس، هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی (BT10) در زمین‌های مجموعه کی‌کورت کیش پیگیری شد که در مرحله نیمه‌نهایی تیم عسل فرحبدنیا و یاسمن حیدری با عبور از سد تیم سوگند اسدی و ملینا فدایی به فینال رسیدند و در بازی دوم، زوج نازنین انوری و نیکی ثابتی با برتری مقابل ساره هژبر و فاطمه سرسنگی راهی دیدار پایانی شدند.

به این ترتیب در فینال بخش زنان، تیم نازنین انوری و نیکی ثابتی با نتایج مشابه ۶ بر ۲ زوج عسل فرحبدنیا و یاسمن حیدری را شکست دادند تا تکلیف قهرمان هفته دوم بازی‌ها مشخص شود. همچنین مرحله نهایی بخش مردان در حال انجام است تا چهره مدعیان این بخش در فینال مشخص شود.

در این رویداد ۶۰ ورزشکار حضور دارند که برای نشان دادن توانمندی‌های خود به میدان آمدند. سرداوری این رقابت‌ها بر عهده مجید گلچین سرداور نشان سفید کشورمان است و کسری حجازی مدیریت این رویداد را بر عهده دارد. پس از این رویداد رقابت‌های بین‌المللی BT50 با جایزه ۴ هزاردلاری آغاز خواهد شد.

میلاد کی‌مرام مسوولیت کمیته تنیس ساحلی کشورمان را بر عهده دارد و در چند وقت اخیر ورزشکاران ایرانی در رنکینگ جهانی صعودی قابل توجه را تجربه کرده‌اند. با برگزاری این رویداد، ۷ هفته مسابقات تنیس ساحلی در کشورمان برگزار شده که این امر در ارتقای رنکینگ ورزشکاران تنیس ساحلی کشورمان نقش به سزایی دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه