در آینده نزدیک:

باشت صاحب فرهنگسرای خواهد شد

باشت صاحب فرهنگسرای خواهد شد
فرماندار باشت در دیدار با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از اختصاص 1200 مترمربع زمین جهت ساخت فرهنگسرای این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، به نقل از خامی، امین کمالوند در نشستی که با حضور  فرماندار، معاون فرماندار  و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان باشت برگزار شده بود، گفت: به دلیل نبود زیرساخت های فرهنگی در شهرستان باشت از فرماندار این شهرستان می خواهیم تا زمینی جهت ساخت فرهنگسرای این شهرستان در اختیار این اداره کل قرار دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خامی, خامی,

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به پیوست فرهنگی پارک ها، بیان داشت: اگر چنین فضایی در یکی از پارک های شهر در اختیار ما قرار بگیرد بدون دیوار کشی، فرهنگسرای باشت را در کمترین زمان آماده خواهیم نبود.

,

در ادامه این دیدار، سید موسی حسینی فرماندار باشت ضمن اعلام آمادگی جهت ساخت فرهنگسرادر این شهرستان، افزود: برای این منظور با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رایزنی های لازم صورت خواهد گرفت تا در آینده نزدیک این امر مهم محقق شود.

,

وی بیان داشت: در کنار مجتمع ادارات شهرستان باشت زمینی به متراژ 1200 متر وجود دارد که ما می توانیم آن را در اختیار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قرار دهیم تا با ساخت فرهنگسرا و تأمین نیاز هنرمندان نیاز ادارات به سالن اجتماعات و آمفی تئاتر نیز  حل گردد.

,

 

,

انتهای پیام/ص

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه