logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  2. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  3. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  4. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  5. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  6. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  7. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  8. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  9. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  10. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  11. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  12. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  13. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  14. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  15. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  16. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  17. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  18. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  19. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  20. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد

سردار جوانی:

اقدامات تروریستی در فرانسه نتیجه حمایت‌ غرب از تروریست‌هاست

اقدامات تروریستی در فرانسه نتیجه حمایت‌ غرب از تروریست‌هاست
مشاور عالی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه گفت: کشورهای اروپایی امروزه با واقعیت تلخی مواجه هستند زیرا با حمایت‌های سیاسی و اقتصادی که از تروریست‌ها داشته‌اند نتیجه اعمال خود در قبال تروریست‌ها را می‌بینند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سردار "یدالله جوانی" مشاور عالی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب‌اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، در رابطه با اقدامات اخیر تروریستی صورت گرفته در فرانسه، ضمن محکوم کردن این اقدامات، اظهار داشت: اقدامات تروریستی که در کشورهای اروپایی از جمله فرانسه صورت گرفته محکوم است و قابل تأیید نیست و تمام اقدامات تروریستی در هر جای دنیا که صورت گیرد محکوم است و باید با آن مقابله شود.   
 
وی تصریح کرد: کشورهای اروپایی امروزه با واقعیت تلخی مواجه هستند زیرا آن‌ها اکنون با توجه به حمایت‌های سیاسی و اقتصادی که از تروریست‌ها داشتند با توجه به اقدامات تروریستی اخیر در اروپا نتیجه اعمال خود، در قبال تروریست‌ها را می‌بینند.

مشاور عالی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران در ادامه به تحلیل مقامات‌رسمی و کارشناسان داخلی در قبال حمایت‌های غرب از تروریست‌ها اشاره کرد و گفت: در گذشته از سوی مقامات رسمی، صاحب‌نظران و کارشناسان جمهوری اسلامی ایران این تحلیل مطرح شده‌ است که کشورهای غربی با حمایت و پشتیبانی از تروریست‌‌ها در آینده به خود ضربه می‌زنند و  روزی این اقدامات دامن آن‌ها را هم خواهد گرفت.

سردار جوانی با بیان اینکه کشورهای غربی با ترویج گروه‌های تروریستی به‌دنبال شعله‌ور کردن جنگ‌های مذهبی در جهان اسلام به‌ویژه کشورهای غرب آسیا ازجمله سوریه، عراق و لبنان هستند تا بتوانند به اهداف شوم خود در منطقه برسند، بیان داشت: امروزه تروریست‌ها در کشورهایی مثل سوریه، عراق و لبنان جایی ندارند و ملت‌ها در منطقه عزم خود را برای مقابله با تروریست‌ها جزم کرده‌اند تا آن‌ها را از کشورشان خارج کنند از همین رو روشن است وقتی که تروریست‌ها از ده‌ها کشور از جمله کشورهای اروپایی به سمت سوریه و عراق سرازیر می‌شوند با توجه به شرایط پیش آمده آن‌ها مجبور به بازگشت به کشورهایشان هستند که امروزه تقریبا آن شرایط فراهم شده و ما شاهد اقدامات این گروه‌های تروریستی در کشورهای غربی هستیم و این تحرکات ادامه خواهد داشت.

وی در رابطه با راهپیمایی سکوت در پاریس به منظور اعتراض به اقدامات تروریستی صورت گرفته در فرانسه، اظهار داشت: طبیعی است مردم در هر کشوری  به آرامش و امنیت نیاز دارند و اقدامات تروریستی برهم زننده آرامش و امنیت مردم است از همین‌رو با مخالفت‌های مردمی همراه می‌شود در همین راستا در روزهای اخیر در کشور فرانسه شاهد اقداماتی از سوی مردم در جهت محکوم کردن گروه‌های تروریستی بودیم اما، ای کاش مردم اروپا زمانی هم که با حمایت‌های دولت‌هایشان از تروریست‌ها در کشورهایی مثل عراق و سوریه برای بحران‌آفرینی مواجه بودند و در پی این اقدامات هزاران نفر کشته شدند، وارد صحنه می‌شدند و دولت‌های خودشان را محکوم می‌کردند و مانع پشتیبانی مالی و سیاسی دولت‌هایشان از تروریست‌ها می‌شدند.

مشاور عالی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران در پایان با بیان‌اینکه نباید فراموش شود نشست‌هایی که در بعضی از کشورهای اروپایی تحت عنوان دوست‌های سوریه صورت می‌گرفت به دلیل حمایت از معارضین و تروریست‌ها بوده‌است، خاطرنشان کرد: اقدام دیرهنگام مردم اروپا این نتیجه را در پی داشته که گروه‌های تروریستی آرامش و امنیت را از آنان سلب کنند زیرا آن‌ها باید زودتر وارد صحنه می‌شدند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه