logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اعلام برنامه نمایش سه سالن سینما در دو روز نخست جشنواره فیلم فجر

اعلام برنامه نمایش سه سالن سینما در دو روز نخست جشنواره فیلم فجر
 فیلم‌های سینمایی، مستند و کوتاه در روزهای شنبه و یکشنبه یازدهم و دوازدهم بهمن ماه در جریان برگزاری چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در خانه جشنواره و دو سالن دیگر روی پرده می‌روند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در روز شنبه یازدهم بهمن ماه، نمایش فیلم‌ها در پردیس سینما ملت، خانه جشنواره، آغاز می‌شود. انیمیشن «نگهبانان خورشید» ساخته عماد رحمانی و مهرداد محرابی (خارج از مسابقه) آغازگر جشنواره در ملت است.این فیلم ساعت ۱۴ در سانس اول روی پرده می‌رود.

در سانس دوم ساعت ۱۶:۳۰ فیلم «غوطه‌ور» به کارگردانی محمدجواد حکمی و ساعت ۱۹ فیلم «غبار میمون» ساخته آرش معیریان به نمایش درمی‌آید.

برنامه روز یکشنبه دوازدهم بهمن در پردیس ملت به این شرح است؛ ساعت ۱۴ فیلم «تقاطع نهایی» به کارگردانی سعید جلیلی، ساعت ۱۶:۳۰ «قمارباز» به کارگردانی محسن بهاری و ساعت ۱۹ «خیابان جمهوری» ساخته منوچهر هادی به نمایش در می آیند.

نمایش فیلم‌های مستند و کوتاه در سالن شماره ۳ پردیس ملت و خانه هنرمندان ایران از روز یکشنبه ۱۲ بهمن آغاز می‌شود.

در روز یکشنبه مستند «برای دخترم» به کارگردانی مهدی عوض‌زاده ساعت ۱۵ و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اسپایدرمرد» به کارگردانی حسین ذوالفقاری، «پسر» به کارگردانی سامان حسین‌پور، «شیزو» به کارگردانی محمد اسدی و «میا» به کارگردانی سیدعلی قاسمی ساعت ۱۷ در این دو سالن روی پرده می‌روند.

نمایش فیلم‌ها در برج میلاد از روز یکشنبه دوازدهم بهمن شروع خواهد شد و در این روز ساعت ۱۴ انیمیشن «نگهبانان خورشید» ساخته عماد رحمانی و مهرداد محرابی، ساعت ۱۶:۳۰ فیلم «غوطه‌ور» به کارگردانی محمدجواد حکمی و ساعت ۱۹ فیلم «غبار میمون» ساخته آرش معیریان به نمایش درمی‌آیند.چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه