اخبار داغ

با حضور وزیر ورزش و جوانان؛

برگزاری پنجاه و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک/ تصمیم گیری درباره انتخابات و صدور بیانیه

برگزاری پنجاه و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک/ تصمیم گیری درباره انتخابات و صدور بیانیه
با حضور وزیر ورزش و جوانان پنجاه و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پنجاه چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک و دیگر اعضای مجمع از صبح امروز در سالن جلسات پارالمپیک آغاز شد.

مجمع پس از تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود ملی کشور آغاز و دو کلیپ نیز به نمایش در آمد و سپس محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک ضمن خوشامدگویی و اظهار خوشحالی از برگزاری مجمع در روز آغاز دهه فجر افزود: انقلاب جمهوری اسلامی بر مبنای فداکاری همه اقشار مردم ایران  ایجاد شد و همه نقش داشتند و  جا دارد یاد و خاطر شهدای عزیز را گرامی بداریم.

وی ضمن خیرمقدم به اعضای مجمع گفت: از مجمع قبل تا مجمع امسال شاهد موفقیت های بسیاری بودیم، چه در بازی ها و چه در مسابقات مختلف پرچم جمهوری اسلامی برافراشته شده است که جای تقدیر و تشکر دارد.

تصویب تمدید همکاری با شرکت حسابرسی

در ادامه مهدی علی نژاد ضمن تبریک آغاز دهه فجر و میلاد خجسته حضرت مهدی(عج) به اعضای مجمع خیرمقدم گفت و در بخش اول که شامل گزارش حسابرسی و تعیین حسابرس بود، ابوالفضل بسطامی گزارش حسابرسی را اعلام کرد که مورد تایید اعضای مجمع قرار گرفت که سپس علی نژاد عنوان داشت طبق قانون کمیته ملی المپیک مجاز هست تا ۳ سال با یک حسابرس همکاری کند که با رای مثبت اعضا مجمع برای سال جاری و سومین سال متوالی همکاری با شرکت حسابرسی سال گذشته نیز مصوب شد.

تصمیم گیری درباره انتخابات

پس از گزارش حسابرسی و پخش کلیپ عملکرد واحد های مختلف کمیته، دستور جلسه بعدی تعیین زمان انتخابات کمیته ملی المپیک بود که مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته در این باره اظهار کرد: از آنجاییکه ۷ شهریور پایان  این دوره کمیته ملی المپیک است و  ۱۹ شهریورماه بازی های آسیایی آیچی _ ناگویا ۲۰۲۶ را پیش رو داریم و با توجه به اینکه زمان اعزام ۹ یا ۱۰ شهریور می شود، امکان پذیر نیست که انتخابات ۷ شهریور باشد و دو روز بعد با گروه جدیدی به این بازیها اعزام شویم که این موضوع به کاروان لطمه می زند.

وی ادامه داد: همچنین ۳ هفته پس از بازی ها ۶ آبان المپیک جوانان داکار و پس از آن بازی های هنرهای رزمی و داخل سالن ریاض را  داریم در هر بخشی از این مقطع ۳ ماهه نمی توانیم انتخابات را داشته باشیم. بر این اساس مقرر شد که ضمن بررسی این موضوع در هیات اجرایی که مورد تایید کمیته بین المللی المپیک هم شد که منوط بر تصویب مجمع باشد که سپس 47 نفر از اعضای 50 نفره مجمع با تعویق چهار ماه انتخابات سال آینده موافقت کردند.

موضوع بعدی برگزاری انتخابات دوره بعدی بمدت ۲ سال بود تا هر رئیس کمیته ملی المپیک و تیم اجرایی که می آید دوره چهار ساله المپیک تا المپیک را داشته باشد که با رای اکثریت 50 نفر مجمع به تصویب رسید تا دوره بعدی انتخابات کمیته ملی المپیک نیز ۲ ساله باشد.

در ادامه مجمع عمومی کمیته ملی المپیک اعضای مجمع به ارائه نقطه نظرات،پیشنهادات و دغدغه های خود پرداختند.

دنیامالی: نیاز به یک تغییر و جهش در بازیهای آسیایی داریم

احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان به ارتقای جایگاه ورزش ایران در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا که سال آینده برگزار می‌شود و جایگاه کشورهای آسیایی را مشخص می‌کند، تاکید کرد و افزود: بهترین رکورد ما در بازی‌های آسیایی بعد از انقلاب، کسب 21 مدال طلا در بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی است. اما ما الان نیاز به یک تغییر و جهش داریم. باید این رده را افزایش دهیم. این دستور مقام معظم رهبری است که امروز باید دو برابر قبل کار کنیم.

دنیامالی تصریح کرد: در نشست‌هایی که با سرمربیان این تیم‌ها داشتیم به این نتیجه رسیدیم که ورزشکار اول باید کمک مربی باشد، در دوره‌های مختلف شرکت کند و بعد از چند سال کسب تجربه تیم‌داری کند. از طرفی سرمربیگری فقط علم کوچینگ نیست و مربی باید علم مدیریت هم بداند.

وزیر ورزش در واکنش به این که فدراسیون‌ها بخاطر افزایش قیمت ارز شرایط خوبی برای اعزام‌های بین المللی ندارند، گفت: دولت سخت پیگیر است تا شرایط ارزی برای یکسری از فدراسیون‌های المپیکی و پرمدال مهیا کند. قرار بر این شده یکسری از شرکت‌ها که کار اسپانسری می‌کنند و زیر مجموعه وزارتخانه‌های اقتصاد، صمت و کار و رفاه اجتماعی هستند، حمایت مالی برخی از تیم‌ها را به عهده بگیرند. کما این که در حال حاضر برخی از آن‌ها این پشتیبانی را دارند. در بخش هوش مصنوعی هم معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری هم هزینه برنامه های هوش مصنوعی را متقبل شده است.

خسروی وفا: وحدت کلید اساسی ماست نه مدال آوری

همچنین محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک در این مجمع اظهار کرد: شخصا از فدراسیون ها، جامعه ورزش و رسانه ها تشکر می کنم که پرچم کشورمان را به اهتزاز در می آوردند چرا که وحدت داشتن کلید اساسی ماست نه مدال آوری. تاکید می کنم برای موفقیت یک صدایی مهم است و آن حاکمیت است، شاید نقدهایی باشد اما یک صدایی راز موفقیت است.

خسروی وفا در ادامه بخش ارائه سیاست ها و رویکردهای کمیته برای سال ۱۴۰۵ افزود : همچون سال گذشته اعزام کلیه ورزشکاران رویداد ها کیفی خواهد بود و این روند در بازی های آسیایی ناگویا نیز ادامه دارد.

رئیس کمیته ملی المپیک ادامه داد:  در اولین ملاقات رسمی با کاونتری رئیس کمیته بین المللی المپیک با استفاده از زبان دیپلماسی و ظرافت های خاص و همراه ناهید کیانی ورزشکار شاخص کشورمان حضور پیدا کردیم که در پایان دیدار کاونتری انتخاب ثریا آقایی را مطرح کرد. فردا ثریا آقایی  در نخستین نشست کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک (پس از انتخابش) در حاشیه المپیک زمستانی است حاضر می شود.

رئیس کمیته ملی المپیک در خاتمه گفت: هیات اجرایی را اعضای مجمع انتخاب کردند. خدا کند با این وضعیت ارزی سال آینده شرمنده شما نشویم. محوریت ورزشکار و بعد کادرفنی است. ما باید بپذیریم خادم آنان هستیم، باید با صداقت کار کنیم و خواست خدا و خون شهداست که پرچم تاکنون بالا رفته اگر ما پشت هم باشیم، هرگونه راه دشمن را می بندیم.

بیانیه مجمع عمومی کمیته ملی المپیک در پی اتفاقات اخیر

مجمع عمومی کمیته ملی المپیک در پی اتفاقات اخیر در پایان نشست امروز خود بیانیه ای بدین نحو صادر کرد.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

با استعانت از خداوند متعال و در پرتو الطاف الهی،
پنجاه و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران در ادامه رسالت خطیر خود در عرصه ورزش و با تکیه بر ارزش‌های انقلابی و اسلامی، با درکی عمیق از اوضاع حساس کنونی کشور، با صراحت و قاطعیت موارد زیر را اعلام می‌دارد:

1. تقدیر و تشکر بیکران از هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی):
مجمع عمومی کمال قدردانی خود را از رهنمودهای راهبردی و هوشمندانه مقام عظمای ولایت ابراز می‌دارد که همچون همیشه، چراغ راه ملت و مسؤولین در کنترل فضای کشور و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان بوده است. پایبندی به این رهنمودها کلید حفظ ثبات و پیشرفت کشور در تمام عرصه‌ها، از جمله ورزش است.

2. محکومیت شدید و قاطع اغتشاشات سازمان‌یافته اخیر:
مجمع عمومی با تأکید بر وحدت ملی و تمامیت ارضی کشور، حوادث تلخ و خشونت‌بار اخیر را که به شهادت و مجروح شدن جمعی از هموطنان غیور و نیروهای فداکار نظامی و انتظامی منجر شد، به شدت محکوم می‌کند. این مجمع، این وقایع را بخشی از توطئه‌ای طراحی‌شده با هدایت و محوریت رژیم غاصب صهیونیستی و عوامل خارجی برای ایجاد ناامنی و اختلال در آرامش ملت شریف ایران می‌داند.
 ۳. تقدیر و سپاس از فداکاری شبانه‌روزی نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی:
این مجمع، صمیمانه‌ترین قدردانی و خداقوت خود را نثار همه سربازان و پاسداران میهن در نیروهای مسلح، سپاه پاسداران، ارتش، نیروی انتظامی و سایر نهادهای امنیتی می‌کند که طی هفته‌های گذشته، با از خودگذشتگی، استقامت و تلاش بی‌وقفه شبانه‌روزی، از کیان عظیم ایران اسلامی، جان، مال و امنیت مردم غیور دفاع کردند. فداکاری این عزیزان، سدی محکم در برابر آشوبگران و نقشه‌های شوم دشمن بود.
۴. سپاس از ملت همیشه در صحنه و حماسه‌آفرین ایران اسلامی و تجلیل از وحدت ملی شکوهمند:
این مجمع، حضور آگاهانه، گسترده و پرشور مردم غیور ایران را در میدان، به ویژه در حماسه تاریخی ۲۲ دی، می‌ستاید. این حضور مقتدرانه که تجلی‌بخش وحدت ملی و همدلی عمیق بین همه اقشار ملت بود، بار دیگر وفاداری عمیق ملت به ارزش‌های انقلاب اسلامی و دفاع از حریم امنیت ملی را به نمایش گذاشت و توطئه‌های دشمن را در نطفه خفه کرد.
۵. حمایت کامل از نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محکومیت اقدام تحریک‌آمیز اتحادیه اروپا:
مجمع عمومی، اقدام غیرقانونی، مغرضانه و تروریست‌خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط اتحادیه اروپا را محکوم می‌کند. سپاه پاسداران به عنوان سد محکم در برابر تروریسم و حافظ استقلال و امنیت کشور، همواره مورد اعتماد و احترام ملت ایران است. این اقدام، نشانه‌ای آشکار از کینه‌توزی و شکست دشمنان در مقابل مقاومت ایران اسلامی است.
۶. تأکید بر وحدت و همبستگی ملی در عرصه ورزش:
کمیته ملی المپیک خود را بخشی جدایی‌ناپذیر از ملت بزرگ ایران می‌داند و بر عزم راسخ خود برای استفاده از ورزش به عنوان ابزاری برای تقویت همبستگی ملی، نشر ارزش‌های اسلامی-ایرانی و مقابله با جنگ روانی دشمنان تأکید می‌ورزد.

والسّلام علیکم و رحمت الله و برکاته
اعضای مجمع عمومی کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه