logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

رونمایی از سیاتا ۲۰۸ بازسازی‌شده؛ برنده بهترین خودروی کلاس ۲۰۲۵+عکس

رونمایی از سیاتا ۲۰۸ بازسازی‌شده؛ برنده بهترین خودروی کلاس ۲۰۲۵+عکس
خودروی سیاتا ۲۰۸ سی‌اس بالبو کوپه مدل ۱۹۵۳ با طراحی فست‌بک خیره‌کننده،جایزه بهترین خودروی کلاس و عنوان «خوش‌تراش‌ترین خودروی اسپرت» را از آن خود کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خودروی «سیاتا ۲۰۸ سی‌اس بالبو کوپه» مدل ۱۹۵۳، پس از یک دوره بازسازی کامل، با حضوری مقتدرانه در همایش «پبل بیچ ۲۰۲۵»، موفق به کسب جایزه بهترین خودروی کلاس و عنوان «خوش‌تراش‌ترین خودروی اسپرت» شد.

کمپانی سیاتا یک برند فعال در حوزه تیونینگ خودرو بود که سال 1926 آغاز به کار کرد. این مجموعه اکثر پروژه های خود را روی بستر محصولات فیات انجام می داد. این شرکت در سال 1970 اعلام ورشکستگی کرد.

تاریخچه و تیراژ محدود

سری ۲۰۸ دومین محصول شرکت سیاتا بود که تنها ۱۸ دستگاه از آن تولید شد. از این میان، ۱۱ دستگاه توسط اتاق‌سازی «کاروزاریا بالبو» طراحی گردید که تنها ۶ نسخه از آن‌ها در قالب کوپه به بازار عرضه شدند. محدودیت تولید و طراحی خاص، این مدل را به یکی از ارزشمندترین خودروهای کلکسیونی تبدیل کرده است.

مشخصات فنی و پیشرانه اوتو وو

قلب تپنده این خودرو، یک موتور ۲ لیتری هشت سیلندر با توان ۱۲۵ اسب بخار است. این پیشرانه نسخه‌ای تقویت شده از موتور معروف فیات «اوتو وو» محسوب می‌شود. در ابتدا فیات امیدوار بود با این پیشرانه بازار آمریکا را تسخیر کند؛ هرچند این پروژه با شکست مواجه شد، اما شرکت سیاتا با درک پتانسیل بالای این موتور، ۵۰ واحد از آن را برای استفاده در طراحی‌های خود از فیات خریداری کرد.

ساختار بدنه و طراحی فست‌بک

سیاتا ۲۰۸ بر روی یک شاسی لوله‌ای بنا شده که از بدنه آلومینیومی سبک‌وزن پشتیبانی می‌کند. انتقال قدرت در این خودروی پس از جنگ، از طریق یک گیربکس ۵ سرعته انجام می‌شود. طراحی بخش عقب خودرو فست بک و فرم کلی بدنه آن به قدری جذاب است که حتی استیو مک‌کوئین، بازیگر مشهور، نسخه اسپایدر این سری را «فراری کوچک» نامیده بود.

این خودرو که مشاهده می کنید به عنوان یکی از نمونه‌های کامل و بازسازی شده مهندسی خودرو در دهه ۵۰ میلادی شناخته می‌شود.

  • گالری

  • گالری

  • گالری

  • گالری

  • گالری

  • گالری

  • گالری

  • گالری

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه