اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افتتاح شیرخوارگاه بهشت امام رضا(ع) همزمان با ایام شعبانیه؛

موقوفه ۸۰ ساله با همت خیرین احیا شد

موقوفه ۸۰ ساله با همت خیرین احیا شد
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه اعلام کرد: با همراهی متولیان و افراد دلسوز و خیرین، امروز پس از بیش از ۸۰ سال، یک نیت الهی به ثمر نشست و موقوفه۸۰ ساله احیا شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در آیین افتتاحیه شیرخوارگاه خیریه «بهشت امام رضا(ع)» با اشاره به روند طولانی تحقق این مرکز خیریه اظهار کرد: مرحوم موسویان سال‌ها پیگیر احیای این موقوفه بودند و بارها برای به ثمر رسیدن آن تلاش شد. بیش از ۸۰ سال از نیت واقف می‌گذشت و امروز با همراهی متولیان، وکلا و افراد دلسوز، این نیت الهی محقق شد.

وی با قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران این اقدام خیرخواهانه افزود: همه کسانی که در این مسیر کمک کردند، با نیتی پاک و آزادمنشانه گام برداشتند و شایسته قدردانی هستند. قرآن کریم مسیر بهشت را به‌روشنی ترسیم کرده است؛ رکن نخست، ایمان به خدا و عبادت، و رکن دوم، رسیدگی به مردم و کمک به نیازمندان است.

حجت الاسلام خاموشی با اشاره به آیات قرآن گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید «اقامه نماز و پرداخت زکات»؛ و در توصیف اهل جهنم، ترک این دو اصل را علت سقوط معرفی می‌کند. این یعنی کسی که می‌خواهد باقی بماند و اثر ماندگار داشته باشد، باید برای بقای خود دلیل و عمل صالح ایجاد کند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تأکید کرد: انسان‌های زیرک به سراغ کارهایی می‌روند که اثر ماندگار دارد. رسیدگی به یتیمان و محرومان، از جمله اقداماتی است که هم از منظر انسانی و هم از منظر اسلامی، یک وظیفه قطعی به شمار می‌رود و نام واقفان را در ذهن‌ها و تاریخ زنده نگه می‌دارد.

وی با اشاره به فلسفه انقلاب اسلامی گفت: ما انقلاب کردیم تا به محرومان و مستضعفان رسیدگی شود، تا رفاه و عدالت اجتماعی محقق شود. یکی از مأموریت‌های جدی ما نیز همین است که نسبت به آسیب‌های جدی مانند اختلالات ژنتیکی و بیماری‌هایی نظیر سندرم پروانه‌ای بی‌تفاوت نباشیم.

حجت الاسلام خاموشی ادامه داد: امروز در حال ساخت مرکزی هستیم که بتواند در حوزه درمان‌های نوین و شخصی‌سازی‌شده، به‌ویژه در زمینه بیماری‌های ژنتیکی و حتی پیشگیری از برخی سرطان‌ها، نقش‌آفرینی کند. اگر علم، دانش و توان جوانان این کشور به میدان بیاید، می‌توانیم در عرصه علم پزشکی نیز به جایگاه‌های برجسته جهانی دست پیدا کنیم.

وی با تأکید بر اهمیت پیشگیری افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که پیشگیری بر درمان مقدم باشد؛ چراکه نتایج آن به‌مراتب مؤثرتر و ماندگارتر است. ایثار، نثار جان، زمان، عمر و محبت، قیمتی ندارد و خداوند خود خریدار این اعمال است؛ چنانکه در قرآن می‌فرماید: «اِنَّ اللهَ اشتَریٰ».

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خطاب به فعالان این عرصه گفت: در مسیر خدمت، نگاه‌تان به تعریف و تمجید مردم نباشد و این اقدامات را به نزاع‌های سیاسی گره نزنید؛ این یک وظیفه الهی است که شما آن را محقق کرده‌اید.

حجت الاسلام خاموشی در پایان با دعا برای واقفان و خادمان این مجموعه گفت: دعای این کودکان، زمین و زمان را جابه‌جا می‌کند. امیدوارم خداوند برکت، عزت و توفیق روزافزون به همه خادمان این مسیر عطا کند و ما نیز بتوانیم در ادامه این راه در کنار شما باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه