اخبار داغ

دانا گزارش می دهد؛

بورس تهران دومین روز متوالی ریزش کرد؛ شاخص کل ۳۸ هزار واحد دیگر افت کرد

بورس تهران دومین روز متوالی ریزش کرد؛ شاخص کل ۳۸ هزار واحد دیگر افت کرد
بازار سهام پس از ریزش سنگین دیروز، امروز هم قرمزپوش ماند و شاخص کل بیش از ۳۸ هزار واحد دیگر پایین آمد، این کاهش پس از پنج روز سبزپوش ناشی از اخبار مثبت سیاسی، دو روز متوالی افت شدید نشان‌دهنده بازگشت نگرانی‌ها به بازار است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بورس تهران در چهارمین روز هفته (سه‌شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴) با ادامه فشار فروش همراه شد و شاخص کل با کاهش ۳۸ هزار و ۷۶۷ واحدی به سطح چهار میلیون و ۲۹ هزار و ۸۲۰ واحد رسید. این دومین روز متوالی افت سنگین بازار بود؛ روز گذشته نیز شاخص بیش از ۱۰۵ هزار واحد سقوط کرده بود.

شاخص هم‌وزن نیز امروز ۴ هزار و ۴۹۷ واحد پایین آمد و در ارتفاع یک میلیون و ۵۶۸۵ واحد متوقف شد. در مجموع ۴۹۸ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۳۶ هزار میلیارد تومان انجام شد که نشان‌دهنده فعالیت نسبتاً خوب اما عمدتاً فروشنده‌محور بازار بود.

بازار سرمایه پس از پنج روز رشد متوالی که تحت تأثیر بهبود متغیرهای سیاسی و مذاکرات رخ داده بود، در دو روز اخیر با بازگشت نگرانی‌ها مواجه شد. تحلیلگران معتقدند این ریزش‌ها نشان‌دهنده حساسیت بالای بازار به اخبار و تحولات کلان است و تا زمانی که سیگنال‌های پایدار مثبت ارائه نشود، احتمال نوسانات شدید ادامه خواهد داشت.

سرمایه‌گذاران اکنون منتظر عوامل تعیین‌کننده بعدی هستند تا ببینند آیا بازار می‌تواند از این شوک عبور کند یا روند نزولی ادامه می‌یابد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه