یازدهمین نمایشگاه بین المللی انرژی کیش آغاز به کار کرد
یازدهمین نمایشگاه بین المللی انرژی کیش با هدف سرمایه گذاری و سرمایه پذیری، تبادل دستاوردهای صنعت انرژی و ایجاد رقابت سالم میان تولید کنندگان داخلی و ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی در کیش آغاز به کار کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیش پرس، یازدهمین نمایشگاه بین المللی انرژی کیش با حضور 200 شرکت داخلی و شرکت ها و نمایندگی خارجی در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش با ارائه دستاوردها و توانمندی های شرکت های فعال در عرصه تولید و توزیع انرژی و محصولات وابسته برگزار شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,این نمایشگاه شب گذشته با حضور اصغر سهیلی پور معاون سرمایه گذاری شرکت ملی گاز، علی اصغر مونسان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، مدیرکل نفت و گاز پارس، جمعی از مدیران و مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان شرکت های داخلی و خارجی صنایع حاضر در نمایشگاه در فضایی به وسعت 12 هزار متر مربع با مشارکت شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و مشاوران نمایشگاهی سپنتاس کیش برگزار شد.
,علی اصغر مونسان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جمع خبرنگاران و دربازدید از این نمایشگاه با اظهار امیدواری از اینکه کیش محلی برای تمامی موضوعات مرتبط با نفت و انرژی باشد گفت: یکی از بحث هایی که در این حوزه مطرح است بورس نفت است که در گذشته شرکتی در این خصوص تاسیس شده است که با مشارکت سازمان منطقه آزاد کیش و وزارت نفت در حال پیگیری برای فعال شدن در بورس نفت هستیم.
,وی افزود: منطقه کیش با توجه به موقعیتی که در منطقه خلیج فارس دارد و قوانین تسهیل کننده ای که در مناطق آزاد تعریف شده است در راستای تبادلات حوزه نفت و انرژی می تواند موثر واقع شود.
,مونسان با اشاره به استقبال شرکت های داخلی و خارجی مرتبط با حوزه نفت و گاز در نمایشگاه اظهار داشت: نمایشگاه انرژی کیش می تواند محل تبادلات تجارت بین ایران و کشورهای دیگر در حوزه انرژی های مختلف باشد.
,وی همچنین به تدابیر اندیشیده شده از سوی وزارت نفت در راستای برگزاری مراودات شرکت های نفتی داخلی و خارجی در جزیره کیش اشاره کرد و افزود: تدابیری در وزارت نفت اندیشیده شده است تا نشست و برخاست های حوزه نفت در کیش صورت گیرد و این منطقه به یک هاب انرژی تبدیل شود؛ قوانین منطقه آزاد می تواند تسهیل کننده این مراودات باشد.
,مدیرعامل سازمان منطقه آزاد با بیان اینکه ما در کانون چاه های نفتی ایران در خلیج فارس قرار داریم تاکید کرد: این مسئله می تواند فضایی برای حضور وزارت نفت و شرکت های نفتی در برقراری ارتباط در جزیره کیش باشد؛ و ما به عنوان یک همکار در این حوزه آماده هر گونه همکاری و پشتیبانی و فضاسازی لازم هستیم.
,وزارت نفت جمهوری اسلامی، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده های نفتی، سندیکای صنعت برق ایران، شرکت طراحی و مهندسی تامین قطعات و مواد شیمیایی صنایع پتروشیمی، انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران و انجمن صنفی شرکت های صنعت آب و فاضلاب حامیان برگزاری این نمایشگاه هستند.
,در این نمایشگاه 130 شرکت داخلی و 70 شرکت و نمایندگی شرکت های خارجی از کشورهای چین، کره جنوبی، ایتالیا، ترکیه، فرانسه، آلمان، اتریش، فنلاند، بلژیک، هلند، دانمارک، امارات متحده عربی، انگلیس، مصر، سوئیس، ترکیه، تایوان، چک، اسلوونی، ایرلند و آلبانی با ارائه آخرین توانمندی های حوزه انرژی حضور دارند.
,وزارت نفت جمهوری اسلامی، شکرت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت نفت و گاز پارس، بانک ملت، شرکت صنایع تجهیزات نفت ایران، پتروشیمی بندر امام، پالایشگاه نفت بندرعباس، نفت سپاهان، صنایع هواپیمایی ایران، لوله سازی اهواز، شرکت پشتیبانی و ساخت کالای نفت تهران، جهاد دانشگاهی از شرکت های حاضر در این نمایشگاه هستند.
,نشست های تخصصی با رویکرد سرمایه گذاری و سرمایه پذیری با حضور مدیران و کارشناسان حوزه های صنعت انرژی از جمله برنامه های جنبی نمایشگاه عنوان شده است.
,یازدهمین نمایشگاه بین المللی انرژی کیش با معرفی ظرفیت های کشور در زمینه تولید، توزیع و صادرات نفت، گاز، پتروشیمی، آب، برق و معرفی محصولات وابسته به این حوزه و شناسایی معضلات، مشکلات و موانع صنایع حاضر و جلب مشارکت های سازمان های دولتی و غیردولتی و ایجاد فضای رقابت میان تولید کنندگان داخلی و شرکت های خارجی و ایجاد بسترهای تشویقی جهت سرمایه گذاری وسرمایه پذیری همچنین ایجاد زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی و ارائه نوآوری های صنایع نفت و گاز و پتروشیمی به مدت 4 روز در محل نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش آماده پذیرایی از علاقمندان به حوزه های انرژی است.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه