logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

افتتاح هفتاد و یکمین بیمارستان سیار فوق تخصصی نیروی زمینی سپاه در زاهدان

افتتاح هفتاد و یکمین بیمارستان سیار فوق تخصصی نیروی زمینی سپاه در زاهدان
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه از افتتاح هفتاد و یکمین بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی این نیرو در زاهدان خبر داد و گفت: این اقدام در راستای گسترش خدمات درمانی سپاه به مناطق کم‌برخوردار و حاشیه‌ای کشور صورت گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه از افتتاح هفتاد و یکمین بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی این نیرو در زاهدان خبر داد و گفت: این اقدام در راستای گسترش خدمات درمانی سپاه به مناطق کم‌برخوردار و حاشیه‌ای کشور صورت گرفته است.

رسول صادق با بیان اینکه این بیمارستان سیار با هدف خدمت‌رسانی به هم‌وطنان نیازمند منطقه راه‌اندازی شده است، افزود: بیش از ۳۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و ۷۰ نفر از کادر پیراپزشکی و پرستاری در این مأموریت پنج‌روزه به مردم زاهدان خدمات رایگان ارائه می‌کنند.

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه اظهار داشت: این بیمارستان سیار از امروز در حاشیه شهرستان زاهدان فعالیت خود را آغاز کرده و در تخصص‌های مختلف از جمله داخلی، زنان و مامایی، سونوگرافی، جراحی عمومی، گوش و حلق و بینی، قلب و عروق، مغز و اعصاب، اطفال، ارتوپدی، چشم‌پزشکی، پوست، و فوق تخصص‌های ریه، عفونی، جراحی پلاستیک، اطفال و نفرولوژی خدمات به مردم ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به امکانات کامل این بیمارستان سیار گفت: خدمات اورژانس، تریاژ بیماران، آزمایشگاه، رادیولوژی، اتاق عمل، بخش بستری و داروخانه در این مرکز فعال است و با استقرار تیم‌های تخصصی، ظرفیت پاسخگویی به حجم بالای مراجعات مردمی را دارد.

صادق ادامه داد: با تأکید فرمانده کل سپاه، فرمانده نیروی زمینی و فرمانده قرارگاه قدس، این چهارمین بیمارستان سیار در سال جاری است که در استان سیستان و بلوچستان راه‌اندازی می‌شود. پیش از این نیز بیمارستان‌های سیار در مناطق اسفندک سراوان، کورین زاهدان و زهک سیستان خدمات چشمگیری ارائه کرده‌اند.

وی افزود: در این طرح، ۷ نفر از متخصصان بیمارستان شهید صدوقی اصفهان نیز جهت همکاری با کادر پزشکی بیمارستان حضرت نبی اکرم (ص) زاهدان اعزام شده‌اند تا سطح کیفی خدمات ارتقا یابد.

راه‌اندازی بیمارستان‌های سیار سپاه در مناطق محروم کشور بخشی از طرح‌های مردم‌یارانه و جهادی نیروی زمینی سپاه برای ارتقای عدالت سلامت و دسترسی برابر به خدمات درمانی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه