logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

انبارلویی در گفتگو با دانا:

آیت الله سید مجتبی خامنه ای گنجی پنهان در بیت رهبری بود/ زعامت ایشان دشمنان را ناامید کرد

آیت الله سید مجتبی خامنه ای گنجی پنهان در بیت رهبری بود/ زعامت ایشان دشمنان را ناامید کرد
کارشناس مسائل سیاسی گفت: ایت الله سید مجتبی خامنه‌ای گنج پنهانی در درون بیت رهبری بود که صدها نفر در کلاس درس وی از ابعاد علمی، اخلاقی و فلسفی وی آگاهند.

کاظم انبارلویی، کارشناس مسائل سیاسی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به زعامت آیت‌الله الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان ولی امر مسلمین گفت: از اولین دقایق اعلام رهبری آیت‌الله خامنه‌ای موجب عظیم فریادهای الله اکبر و احساس پیروزی در کشور به راه افتاد.

وی با بیان اینکه آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای گنج پنهانی در درون بیت رهبری بود که رونمایی شد، افزود: به زودی رهبر انقلاب با بیانات خود دشمنان را مأیوس و ملت ایران را امیدوار خواهد کرد.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه صدها نفر از شاگردان پای کلاس درس ایشان از عمق ابعاد علمی، فلسفی و اخلاقی وی رونمایی خواهند کرد، تصریح کرد: آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای در شمار با سوادترین و صاحب نظر ترین مدرسان حوزه علمیه است که شاگردانش از قدرت علمی، تحلیلی و فهم او از اسلام پرده برداری خواهند کرد.

انبارلویی با اشاره به اینکه آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای هیچ گاه ادعایی برای این جایگاه نداشت، اما جایگاه رهبری در به در دنبال او بود، ادامه داد: بار دیگر لطف خدا و حضرت صاحب الزمان (عج) شامل حال ما و همه آزادی خواهان جهان شد.

وی تاکید کرد: با اعلام این خبر در شب قدر مردم آن‌چنان به وجد آمدند که پس از دعای جوشن کبیر همه در میادین و خیابان ها شادی کردند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه این موج از خوشحالی ملت برای زعامت آیت الله خامنه ای دشمن را ناامید کرد، یادآور شد: خامنه‌ای جوان شد و انگیزه ایران برای شکست دشمنان بیشتر شد، به زودی خبر شکست دشمن در برابر اراده ملت ایران را خواهیم شنید.

خبرنگار: فاطمه کرمانی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه