مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام:
اختصاص 50 درصد اعتبارات برای احیای بلوط
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام گفت: 50 درصد اعتبارات سفر رئیس جمهور به احیای جنگلهای بلوط ایلام اختصاص یافت[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیروان نوین، خیرالله آذرکردار، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام با اشاره به خشکیدگی 10 درصدی درختان بلوط استان، اظهار کرد: در سفر ریاست جمهور به ایلام 76 میلیارد ریال اعتبار برای احیای جنگلهای بلوط استان اختصاص یافت که تاکنون 50 درصد این اعتبار محقق شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیروان نوین, خیرالله آذرکردار، ,وی با بیان اینکه احیاء و توسعه 11 هزار هکتار از جنگلهای بلوط استان که دچار خشکیدگی شده از محل این اعتبار انجام میشود، افزود: تاکنون بیش از 60 درصد کار در این حوزه انجام شده و این کار در استان در حال انجام است.
, .,آذرکردار تصریح کرد: در راستای اجرای برنامه احیاء و توسعه جنگلهای بلوط شهرستان دهلران نیز کار احیای 2500 هکتار از جنگلهای این شهرستان در دست اجراست.
, .,مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خاطر نشان کرد: تاکنون 50 درصد کار احیای و توسعه جنگلهای بلوط در شهرستان گرمسیری دهلران انجام شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه