اخبار داغ

لحظه به لحظه با روز نوزدهم جنگ؛

موج حملات موشکی علیه اسرائیل؛ عصبانیت شدید ترامپ از یک «نه» بزرگ

موج حملات موشکی علیه اسرائیل؛ عصبانیت شدید ترامپ از یک «نه» بزرگ
موج حملات موشکی رزمندگان لبنانی علیه مواضع دشمن صهیونیستی و عصبانیت شدید ترامپ از کشورهای اروپایی به دلیل عدم همراهی آمریکا در قبال تنگه هرمز از جدیدترین اخبار مربوط به تحولات منطقه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه های صهیونیستی اعلام کردند که حزب الله لبنان در موج موشکی جدید خود دست کم ۵۰ موشک به مناطق کرمئیل و الجلیل علیا شلیک شده است.

شبکه کان رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که حزب الله در فاصله ۱۰۰ کیلومتری از مرز لبنان، شمال اراضی اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داده است.

حزب الله همچنین در بیانیه ای اعلام کرد که یک تانک مرکاوا و یک بولدوزر دی-۹ متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

این گروه همچنین از حمله به تجمع نظامیان دشمن در شرق زندان الخیام در موج عملیات خیبر ۱ و نیز پایگاه کنترل میرون و مرکز مدیریت عملیات هوایی در همین موج خبر داد.

علاوه بر این شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: شلیک جدید موشک ها از ایران به سوی مناطق «النقب» و «بحر المیت» را شناسایی کردیم.

هشدار سازمان جهانی بهداشت نسبت به تبعات جنگ‌افروزی علیه ایران

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تشدید درگیری ها تبعات گسترده ای بر ارائه خدمات درمانی در ایران و سراسر منطقه دارد زیرا فعالیت برخی مراکز درمانی متوقف شده و خودروهای امدادی برای دسترسی به زخمی ها با مشکل رو به رو هستند. همچنین حملات علیه مراکز بهداشتی تشدید شده است.

این سازمان بین المللی تاکید کرد: تحولات منطقه بخشی از ساختار نگران کننده خشونت علیه سیستم سلامت محسوب می شود. باید زخمی ها، بیماران مبتلا به امراض مزمن، زنان باردار و افراد سالمند بتوانند به خدمات درمانی دست پیدا کنند.

سازمان جهانی بهداشت به هدف قرار گرفتن نیروهای امدادی در سودان، نوار غزه، کرانه باختری و حمله به یک بیمارستان در کابل اشاره و تاکید کرد که حمله به تأسیسات نفتی موجب گسترش آلودگی های بیماری زا می شود.

لازم به ذکر است که آمریکا و رژیم صهیونیستی بارها مراکز درمانی و غیر نظامی ایران را هدف قرار داده اند.

آمادگی پاکستان برای میانجی‌گری در راستای کاهش تنش‌های منطقه

وزیر اطلاع رسانی پاکستان اعلام کرد که کشورش آماده ورود به تلاش های سیاسی با هدف میانجی گری در خصوص کاهش تنش های منطقه ای است.

وی اضافه کرد، پاکستان در حال مذاکره با شرکای خود در خصوص تحولات منطقه است. این کشور همواره خواهان محافظت از تعادل در روابط خود بوده و می تواند نقش میانجی را بازی کند.

وزیر اطلاع رسانی پاکستان به روابط دیرینه کشورش با طرف های ذی ربط در منطقه اشاره کرد و گفت که پاکستان آماده ارائه کمک برای کاهش تنش ها است.

بازیگر هالیوود: ترامپ تروریست و مجرم است

مورگان فریمن بازیگر مشهور آمریکایی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت که ترامپ یک تروریست، نژادپرست، و انسانی دروغ‌گو و مجرم است.

وی با اشاره به اینکه «ترامپ رئیس جمهور من نیست»، اعلام کرد که کاخ سفید سازمان تروریستی است.

صدای دو انفجار مهیب در اربیل عراق به گوش رسید

منابع رسانه ای عراق اعلام کردند که صدای دو انفجار در اربیل واقع در استان کردستان عراق به گوش رسیده است.

لحظاتی پیش صدای دو انفجار مهیب در اربیل مرکز اقلیم کردستان عراق به گوش رسید.

رسانه های عراقی از ماهیت اهدافی که در این حملات مورد اصابت موشک قرار گرفته اند، اخبار و گزارشی منتشر نکردند.

اذعان صهیونیست ها به زخمی شدن 3727 صهیونیست در حملات ایران

در حالی که سانسور نظامی شدیدی در زمینه اعلام تلفات و خسارات صهیونیست ها در نتیجه حملات موشکی ایران به سرزمین های اشغالی، بر رسانه ها  محافل رسمی رژیم صهیونیستی اعمال می شود، وزارت بهداشت اسرائیل اذعان کرد که تنها طی 24 ساعت گذشته بالغ بر 192 نفر در سرزمین های اشغالی زخمی شده اند.

این وزارتخانه آمار کلی مجروحان صهیونیست از ابتدای جنگ تاکنون را حدود 3727 نفر اعلام کرده و مدعی شده که تنها 74 نفر تحت درمان هستند.

۱۰۵ عملیات نیروهای عراقی علیه مواضع دشمن

گروه مقاومت عراق با نام سرایا اولیاء الدم بامداد امروز چهارشنبه اعلام کرد که از زمان ورود به نبرد با دشمن صهیونیستی آمریکایی طی ۱۵ روز گذشته دست کم ۱۰۵ عملیات در داخل و خارج عراق عیه مواضع آنها انجام داده است.

در بیانیه صادره از سوی این گروه تاکید شده است، این عملیات ها در راستای گرفتن انتقام خون شهدا و رهبر شهید آیت الله سید علی خامنه ای در کنار شهدای مقاومت عراق صورت گرفته است.

سرایا اولیاء الدم از تداوم عملیات های ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی خود خبر داد. بامداد امروز نیز ۲ عملیات پهپادی از سوی این گروه علیه مواضع آمریکا در عراق و کویت صورت گرفت.

سناتور آمریکایی: ترامپ را تا به این حد عصبانی ندیده بودم

لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا با انتشار یک پست به زبان عبری اذعان کرد: ترامپ به شدت از دست کشورهای اروپایی عصبانی است. هیچ گاه در زندگی ام او را تا این حد عصبانی ندیده بودم.

وی اضافه کرد: متحدان ما می گویند ایران دارای سلاح هسته ای نگران کننده نیست، این فراتر از توهین است!

اشاره گراهام به عدم همراهی کشورهای اروپایی با آمریکا در خصوص اقدام نظامی علیه تنگه هرمز است.

وی این کشورها را تهدید کرد و مدعی شد که پیامدهای چنین مخالفتی برای آنها گسترده خواهد بود.

مخالفت مردم انگلیس با تجاوز آمریکا علیه ایران

نتایج نظرسنجی صورت گرفته توسط مؤسسه یوگاو در انگلیس نشان می دهد ۷۰ درصد شرکت کنندگان در آن با ملحق شدن کشورشان به تجاوز آمریکا علیه ایران مخالف هستند.

در این گزارش آمده است، ۵۷ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی مذکور تصمیم ترامپ برای تجاوز نظامی علیه ایران را اشتباه می دانند و تنها ۱۸ درصد از آنها موافق این تجاوز هستند.

وزیر خارجه آلمان: خواهان توافق با ایران هستیم

یوهان وادفول وزیر خارجه آلمان تاکید کرد: کشور ما به دنبال مذاکره با ایران و دستیابی به توافق است.

وی افزود: در خصوص درخواست آمریکا در قبال تنگه هرمز نیز باید بگویم که نیروهای اروپایی نیز به احتمال زیاد قادر به انجام کاری که ارتش آمریکا نتوانسته انجام دهد نخواهد بود.

وزیر خارجه آلمان با اشاره به تحولات منطقه و جنگ افروزی های آمریکا تصریح کرد: هیچ راه کار نظامی وجود ندارد. ناآرامی در ایران در راستای منافع ما و منطقه و البته منافع مردم این کشور نیست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه