اخبار داغ

غیبت یک لژیونر تیم ملی مقابل نیجریه و کاستاریکا

غیبت یک لژیونر تیم ملی مقابل نیجریه و کاستاریکا
لژیونر تازه وارد تیم ملی مقابل نیجریه و کاستاریکا غایب خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در شرایطی که دنیس اکرت، مهاجم ۲۹ ساله متولد شهر بن آلمان، اکنون در جمع شاگردان امیر قلعه‌نویی در شهر آنتالیا حضور دارد، به دلیل برخی مسائل اداری و صادر نشون مجوز از طرف فیفا، نمی‌تواند در این بازی و همچنین دیدار با کاستاریکا برای تیم ملی به میدان برود.

این بازیکن که از پدری آلمانی با ریشه ایرانی و مادری گالیسیایی متولد شده باید همراه پدر خود برای انجام تست‌های DNA به ایران می‌آمد یا دست کم به تنهایی به تهران سفر می‌کرد تا همراه با آناهیتا درگاهی، عمه خود که یک بازیگر ایرانی است این تست را انجام می‌داد اما پیش از وقوع جنگ تحمیلی علیه کشورمان، امکان حضورش در ایران فراهم نشد.

بدین ترتیب وی مجوز حضور در این دو بازی دوستانه را نخواهد داشت و هواداران برای رونمایی از این مهاجم آلمانی فعلا منتظر بمانند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه