logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سناتور آمریکایی ادعای ترامپ درباره تنگه‌هرمز را زیر سوال برد

سناتور آمریکایی ادعای ترامپ درباره تنگه‌هرمز را زیر سوال برد
سناتور دموکرات آمریکایی ضمن آنکه خواستار تداوم مذاکرات ایران و آمریکا شد، گفت هیچ ایده‌ای ندارد که رئیس‌جمهور آمریکا چرا ادعاهایی را درباره تنگه هرمز مطرح می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «مارک وارنر» سناتور آمریکایی از ایالت ویرجینیا شامگاه یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه خبری «سی‌ان‌ان» عنوان کرد: «من هیچ ایده‌ای ندارم جز این ایده که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند در هر دو انتهای تنگه هرمز مانع ایجاد کند.»

 

وی افزود: «ترامپ چگونه می‌خواهد آن را بازگشایی کند و ما چگونه می‌خواهیم کشتی‌ها را از آن عبور دهیم!»

 

به گزارش ایسنا، در نتیجه آتش‌افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه با تکرار حملات غیرقانونی علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران از ۹ اسفند ۱۴۰۴، مقامات جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند کلیه تردد کشتی‌ها از این آبراه مهم بین‌المللی که در مجاورت آب‌های سرزمینی و خط ساحلی قلمرو ایران واقع شده است، باید با هماهنگی ایران انجام شود و کشتی‌های مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان آن‌ها اجازه عبور نخواهند داشت.

 

این امر شوک‌ بی‌سابقه‌ای به بازارهای جهانی انرژی و بورس وارد کرد و هزینه خانوار را در بسیاری از نقاط جهان، از جمله کشورهای اروپایی افزایش داد و در نهایت ایالات متحده را به سمت آتش بس با ایران سوق داد.

 

سناتور وارنر همچنین گفت که «مطمئن» است «جی‌دی ونس» معاون دونالد ترامپ در طول مذاکرات پاکستان برای پایان دادن به جنگ علیه ایران «تمام تلاش خود را کرده است».

 

او تاکید کرد: «امیدوارم که آنها این مذاکرات را ادامه دهند.»

 

با توجه به رایزنی‌های فشرده در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، مذاکرات میان ایران و آمریکا برای نهایی کردن موضوعات مطرح بین طرف‌ها روز شنبه آغاز شد اما به دلیل اینکه آمریکا شروط ایران را نپذیرفت، به نتیجه‌ نرسید.

 

هیات ایرانی با اعلام بدبینی نسبت به طرف مقابل و تاکید بر در نظر گرفتن تجربه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات قبلی در این دور از گفت‌وگوها با میانجی‌گری پاکستان حاضر شده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه