logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرانسه حاضر به همکاری با «اقدام غیرقانونی آمریکا» در مسدود کردن تنگه هرمز نیست

فرانسه حاضر به همکاری با «اقدام غیرقانونی آمریکا» در مسدود کردن تنگه هرمز نیست
وزیر امور خارجه فرانسه گفت که فرانسه از طرح دولت آمریکا برای مسدود کردن تنگه هرمز برای کشتی‌هایی که از بنادر ایران حرکت می‌کنند، حمایت نمی‌کند و چنین اقداماتی را در آب‌های بین‌المللی غیرقانونی می‌داند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای با رادیو RFI گفت:[فرانسه] اعلام می‌کند که حرکت آزاد کشتی‌ها در آب‌های بین‌المللی یک منفعت مشترک بشریت است که باید در همه جا و تحت هر شرایطی مورد احترام قرار گیرد. بنابراین، لغو این محاصره بسیار مهم است.

وزیر امور خارجه فرانسه ابراز نگرانی کرد که ادامه محاصره کشتیرانی از طریق تنگه هرمز، هم بر تجارت جهانی و هم بر قدرت خرید شهروندان فرانسوی و همچنین بر فعالیت مشاغل در فرانسه تأثیر خواهد گذاشت.

روز دوشنبه، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، گفت که فرانسه و بریتانیا در روزهای آینده یک کنفرانس بین‌المللی با حضور سایر کشورها که آماده شرکت در یک مأموریت «دفاعی» برای تضمین امنیت دریایی در تنگه هرمز هستند، برگزار خواهند کرد.

ماکرون پیش از این گفت که پاریس در حال سازماندهی یک مأموریت نظامی «کاملاً دفاعی» جدید با کشورهای اروپایی و غیراروپایی است تا پس از پایان حادترین مرحله درگیری ایران، ایمنی تانکرها و بنادر دریایی در تنگه هرمز را تضمین کند. رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که پاریس، به همراه شرکای خود، آماده است تا پس از آرام‌تر شدن اوضاع در منطقه، مسئولیت یک سیستم اسکورت کشتی در تنگه هرمز را بر عهده بگیرد.
در 11 آوریل، ایران و ایالات متحده پس از اعلام ترامپ مبنی بر توافق با تهران در مورد آتش‌بس دو هفته‌ای، مذاکرات خود را در اسلام‌آباد آغاز کردند. در ۱۲ آوریل، رئیس هیئت آمریکایی، معاون رئیس جمهور، جی دی ونس، اعلام کرد که ایران و آمریکا در طول مذاکرات به توافق نرسیده‌اند و هیئت آمریکایی بدون توافق به خانه باز خواهد گشت. ترامپ نیز محاصره دریایی تنگه هرمز را اعلام کرد و از متحدان و ناتو خواست با آمریکا همراه شوند که با مخالفت شدید روبرو شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه