فرماندار بشرویه خبر داد:
شناسایی 132 نفر واجدین سواد آموزی در بشرویه
فرماندار بشرویه گفت: با توجه به آمارهای ارسالی ، جمعیت بیسواد شهری و روستایی بشرویه در سامانه سواد اموزی در سال گذشته 179 نفر اعلام شده است این تعداد در سال جاری به 132 نفر کاهش یافت[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیام بشرویه ،"علی باقری" در اولین نشست ستاد پشتیبانی سواداموزی شهرستان بشرویه با اشاره به پیشرفت علمی ایران اسلامی بعد از انقلاب اظهار داشت: آموزش وپرورش به عنوان سکان پرش به سوی قله های علم و دانش است که بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پیشرفت های زیادی در حوزه علمی بویژه سواد آموزی صورت گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام بشرویه,,
فرماندار بشرویه افزود: با تشکیل نهضت سواد آموزی به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران،بازماندگان از تحصیل فرصت ویژه ای برای فراگیری آموزش یافتند و با تلاش های گسترده مجاهدان در عرصه سواداموزی ،سطح علمی جامعه اسلامی روز به روز افزایش یافته است و باید این روند تا ریشه کن شدن کامل بیسوادی و کم سوادی ادامه یابد.
,,
وی با اشاره به اجرای طرح آزمایش مبادی بیسوادی در خراسان جنوبی و شهرستان بشرویه هم گفت: استان خراسان جنوبی به عنوان استان مجری طرح مبادی بی سوادی عزم خود را در جهت شناسایی ، جذب و آموزش افراد بی سواد و کم سواد در دو مرحله به کار بسته است که در همین راستا ستادپشتیبانی نهضت سواد آموزی تشکیل گردید.
,,
باقری از شناسایی 132 نفر به عنوان جامعه آماده فراگیری آموزش در بشرویه خبر داد و گفت: با توجه به آمارهای ارسالی ، جمعیت بیسواد شهری و روستایی بشرویه در سامانه سواد اموزی در سال گذشته 179 نفر اعلام شده است که به طور کلی 32 نفر برای دوره های سوادی آموزی واجد شرایط بودند.
,وی متذکر شد: این تعداد در سال جاری به 132 نفر کاهش یافت که با پالیش این آمار تعدادی دارای مدرک بوده ، بخشی مهاجرت کرده اند و تعدادی نیز از سن تعیین شده برای آموزش گذشته اند و در کل 28 نفر در دوره های سواداموزی ثبت نام کرده اند که نشان از اجرای خوب این طرح در شهرستان دارد.
,,
فرماندار بشرویه افزود: با توجه به اهمیت فراگیری علم و سوادآموزی طرح کمک یار اجرا می گردد که در این طرح هر کسی که بتواند افراد وجاد شرایط را آموزش دهد به ازای هر یک نفر سال گذشته 560 هزار تومان دریافت کرده است
,,
وی با اشاره به افزایش سرانه هر یک از جامعه هدف سواد آموزی هم گفت:ریشه کن شدن بی سوادی و کم سوادی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به همین جهت سرانه هر یک از واجدین سواد آموزی از 460 هزار تومان در اوایل سال گذشته به 670 هزار تومان افزایش یافته است .
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه