logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اعتراف ترامپ به قدرت نظامی ایران: قدرتمند، سختکوش و باهوش هستند

اعتراف ترامپ به قدرت نظامی ایران: قدرتمند، سختکوش و باهوش هستند
ترامپ با تکرار ادعای پایان قریب‌الوقوع جنگ گفت: ایران کشوری قدرتمند و باهوش است و جنگجویانی سخت‌کوش دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دونالد ترامپ با ادبیات همیشگی خود و رجزخوانی‌های تکراری‌اش گفت: روند رسیدگی به جنگ در ایران به‌خوبی پیش می‌رود و ارتش آمریکا قوی‌ترین ارتش جهان است.

او مدعی شد: جنگ در ایران کاملاً روان پیش می‌رود و ما توانایی انجام هر کاری را در آنجا داریم؛ جنگ در ایران به‌زودی به پایان خواهد رسید و عملکرد نظامی نیروهای ما ایده‌آل بوده است.

ترامپ سپس با اذعان به قدرت ایران، گفت: ایران کشوری قدرتمند و باهوش است و جنگجویانی سخت‌کوش و نیرومند دارد.

او سپس در تلاش برای توجیه تجاوز غیرقانونی به ایران و در پاسخ به حجم وسیع انتقادات، ادعا کرد: ما ناچار بودیم به ایران برویم، زیرا نمی‌توانستیم اجازه دهیم آن‌ها به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند، من تمایلی به ورود به این جنگ نداشتم، اما برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، این اقدام اجتناب‌ناپذیر بود.

ترامپ همچنین در یک بلوف عجیب، گفت: یکی از کشتی‌های جنگی ما مورد حمله 111 موشک قرار گرفت و همگی را با موفقیت تمام ره‌گیری و منهدم کرد (این‌گونه اظهارات ترامپ در حالی است که بسیاری از محافل آمریکایی این روزها از زوال عقل او و این‌که کنترلی بر گفتار خود ندارد، سخن می‌گویند).

در ادامه دونالد ترامپ که بارها از پیروزی قاطع علیه ایران سخن گفته و ادعا کرده که کار ایران را تمام کرده است؛ در اظهارات متناقضی گفت: پیروزی در ایران بسیار نزدیک است و عملیات نظامی ما بیش از دو ماه طول نکشید.

رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه‌شب نیز با ادعای پیشرفت در مذاکرات میان تهران ـ واشنگتن اعلام کرد که احتمالاً دور بعدی مذاکرات هفته آینده برگزار می‌شود. او در گفت‌وگو با خبرنگاران ادعا کرد: احتمالاً آخر هفته میلادی (شنبه و یکشنبه) مذاکرات بیشتری با ایران انجام خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه