اخبار داغ

استقبال ۱۷ هزار نفری از سینماهای خراسان رضوی در فروردین ماه

استقبال ۱۷ هزار نفری از سینماهای خراسان رضوی در فروردین ماه
سینماهای خراسان رضوی در نخستین ماه سال ۱۴۰۳ با وجود شرایط خاص میزبان بیش از ۱۷ هزار تماشاگر بودند و در مجموع ۱۳ میلیارد و ۷۰۴ میلیون ریال فروش بلیت داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سامانه سمفا (سامانه مدیریت فروش و اکران سینما)، فیلم «نیمه شب» به کارگردانی محمدحسین مهدویان با فروش ۹.۳ میلیارد ریالی عنوان پرفروش‌ترین فیلم این دوره را به خود اختصاص داد.

طی این مدت چهار فیلم «نیمه شب» به کارگردانی محمدحسین مهدویان، «قمارباز» محسن بهاری، «بهشت تبهکاران» به کارگردانی محسن جعفری جوزانی و «خط نجات» وحید موسائیان در ۲ هزار و ۲۱۴ سانس بر روی پرده نمایش رفتند.

در میان آثار اکران شده فیلم «نیمه شب» توانست با فروش ۹ میلیارد و ۳۴۷ میلیون ریال عنوان پرفروش‌ترین فیلم را در سینماهای خراسان رضوی در فروردین ماه به دست آورد.

۱۸ سینما با ۸۵ سالن اکنون در مشهد و شهرهای قوچان، کاشمر، تایباد، چناران، نیشابور، سبزوار، گلبهار، طرقبه شاندیز دایر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه