اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مصرف گاز در ایران رکورد زد

مصرف گاز در ایران رکورد زد
مصرف گاز ایران با ثبت یک رکورد جدید از مرز ۶۰۲ میلیون مترکعب در روز عبور کرد با این وجود تاکنون گاز هیچ یک از شهرها و روستاهای کشور به دلیل کمبود گاز قطع نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، ادامه روند کاهش دمای هوا در اکثر استان های کشور منجر به ثبت یک رکورد جدید در مصرف گاز طبیعی ایران شد.

مجید بوجارزاده امروز در گفتگو با مهر با اشاره به مصرف بیش از ۶۰۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در طول ۲۴ ساعت گذشته تاکنون، گفت: این گاز توسط مشترکان خانگی، تجاری، صنایع عمده و نیروگاه های برق کشور مورد استفاده قرار گرفته است.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به رشد و جهش حدود ۷۲ میلیون مترمکعبی مصرف گاز در یک شبانه روز گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تصریح کرد: در مدت مشابه سال گذشته کل مصرف گاز کشور حدود ۵۳۰ میلیون مترمکعب بوده است.

این مقام مسئول با اعلام اینکه در طول ٢٤ ساعت گذشته حدود ٦٤ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به نیروگاه‌های برق کشور تحویل شده است، بیان کرد: میزان گازرسانی به نیروگاه ها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۴ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.

وی همچنین از تحویل بیش از ۷۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به صنایع کشور خبر داد و افزود: هم اکنون وضعیت واردات و صادرات کشور هم در شرایط عادی و طبیعی قرار دارد.

بوجارزاده خاطرنشان کرد: با وجود افزایش مصرف گاز تاکنون گاز هیچ یک از مشترکان شهری و روستایی کشور قطع و یا با افت فشار روبرو نشده است.

به گزارش مهر، با بهره برداری از طرح توسعه پنج فاز پارس جنوبی از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۱۰۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران افزوده شده است.

آمارهای رسمی نشان می دهد که از ابتدای سال جاری تاکنون تولید گاز طبیعی کشور بیش از ۱۶ میلیارد مترمکعب افزایش یافته است و به مرز ۱۶۰ میلیارد مترمکعب رسیده است.

همزمان با رشد ۱۶ درصدی تولید گاز طبیعی در ایران حجم گازرسانی به نیروگاه هیا برق هم جهشی حدود ۱۰ میلیارد متر مکعبی را تجربه می کند ضمن انکه حجم صادرات گاز با ثبت ۱۰ درصد رشد به هشت میلیارد مترمکعب رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه