مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری تاکید کرد؛

لزوم توجه ویژه ی آموزش به حوزه کسب و کار

لزوم توجه ویژه ی آموزش به حوزه کسب و کار
مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری گفت: لازم است آموزش توجه ویژه ای به حوزه کسب و کار ایفا نماید و با تحقیقات علمی مشکلات شناسائی و چاره اندیشی گردد که در این زمینه دولت تدبیر و امید نیز توجه ویژه ای به علوم دانش بنیان داشته و دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهروصال از اهر، علی جهانگیری مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری در کمیته پژوهش و فن آوری شهرستان هوراند ضمن توجه به پژوهش خواستار ارتباط بیشتر بین مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و ادارات اجرایی و خدمات رسانی شد تا با استفاده از علوم روز به صورت علمی نیازهای شهرستان شناسائی و برنامه ریزی گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال از اهر, اهروصال ,

وی با توجه به بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی این امر را ناشی از عدم تناسب آموزش با نیازهای جامعه دانست و گفت: لازم است آموزش توجه ویژه ای به حوزه کسب و کار ایفا نماید و با تحقیقات علمی مشکلات شناسائی و چاره اندیشی گردد که در این زمینه دولت تدبیر و امید نیز توجه ویژه ای به علوم دانش بنیان داشته و دارد.

,

دکتر جهانگیری به جذابیت های توریستی شهرستان هوراند و طبیعت زیبای منطقه اشاره و خواستار توجه به این پتانسیل شد و اظهار داشت: توجه نمودن به طرحهای جدید و جذاب، ضمن اشتغال زایی سرمایه گذاری و توریسم را به دنبال خواهد داشت که در صورت باور نمودن ظرفیتها و اتکا بر دانش خود تمام مشکلات قابل حل شدن می باشد.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه