مدیرعامل مجمع خیرین سلامت مه ولات:
خیرین سلامت مه ولات 3 میلیارد ریال کمک کردند
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت مه ولات گفت: از ابتدای تاسیس این مجمع در شهرستان مه ولات تا کنون مبلغ 3 میلیارد و 830 میلیون ریال از سوی خیرین کمک شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سیمای مه ولات، حجت الاسلام و المسلمین سید جابر هاشمی در همایش خیرین سلامت شهرستان مه ولات با بیان اینکه خداوند متعال در آیات زیادی مومنان را به امور خیر دعوت کرده است و با اشاره به آیه 61 مومنون «أُوْلَئِکَ یُسَارِعُونَ فِی الْخَیْرَاتِ وَهُمْ لَهَا سَابِقُونَ» اظهار کرد: فرصت خدمت به مردم را خداوند برای خیران ایجاد کرده است در حالی که برای بسیاری دیگر از افراد این فرصت ایجاد نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, سیمای مه ولات,وی با بیان اینکه همه ما در برابر نعمت هایی که خداوند به ما اعطا کرده است مسئولیت داریم، افزود: منطقه مه ولات از مناطق برخوردار است و اگر ثروتمندان و مرفهین بخشی از اموالشان را در امور خیر و عام المنفعه صرف نکنند، خیانت کرده اند.
,حجت الاسلام و المسلمین هاشمی در ادامه در رابطه با گزارش عملکرد مجمع خیرین سلامت اظهار کرد: در حدود 1 سالی که از تاسیس این مجمع در شهرستان مه ولات میگذرد، مبلغ 3 میلیارد و 830 میلیون ریال از سوی خیرین کمک شده است.
,مدیرعامل مجمع خیرین سلامت مه ولات ادامه داد: راه اندازی بخش دیالیز بیمارستان شهر فیض آباد با هزینه 2میلیارد ریال توسط حاج محمود محمدزاده، خرید دستگاه سونوگرافی و تجهیزات توسط حاج حسنعلی آخوندی با هزینه 1 میلیارد ریال، تامین قطعه دستگاه رادیولوژی توسط خانواده مرحوم بزمی با هزینه 350 میلیون ریال، خرید دستگاه نوار قلب با هزینه 110 میلیون ریال، اهدای یک قطعه زمین 150 متری توسط علی عباسی به ارزش 150 میلیون ریال و 220 میلیون ریال کمک های نقدی بخشی از کمکهای خیرین به این مجمع در طول 1 سال بوده است.
,وی اضافه کرد: راه اندازی کلینیک تخصصی و اهدای ساختمانهایی جهت پانسیون پزشکان متخصص در شهر فیض آباد توسط رضا خوش سیرت، ناصح و امانتی بخشی دیگر از کمک های خیرین شهرستان مه ولات است.
,وی در پایان خاطرنشان کرد: اعتقادمان در مجمع خیرین سلامت اینست که یک بیمار در شهرستان مه ولات تنها دردش، باید درد بیماری باشد و هیچ بیمار نیازمندی نباید بخاطر بی پولی از بیمارستان ، داروخانه ها و مطب پزشک ناامید برگردد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه