اخبار داغ

صابر ابر «خون‌بَس» را روی صحنه می‌برد/ حضور پانته‌آ پناهی‌ها

صابر ابر «خون‌بَس» را روی صحنه می‌برد/ حضور پانته‌آ پناهی‌ها
نمایش «خون‌بَس» با طراحی و کارگردانی صابر ابر تابستان امسال به روی صحنه خواهد رفت و پانته‌آ پناهی‌ها پس از هفت سال دوری از صحنه در این نمایش حضور خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایش «خون‌بَس» سومین قسمت از سه‌گانه «به صرف بورش و خون» بر اساس داستانی از صابر ابر به نویسندگی بهزاد آقاجمالی تابستان امسال در تالار وحدت به روی صحنه خواهد رفت.

این نمایش با طراحی، کارگردانی و بازیگری صابر ابر و مجموعه‌ای از بازیگران گروه «سکوتِ گوشت» اجرا می‌شود.

همچنین تاکنون پانته‌آ پناهی‌ها و اصغر پیران برای ایفای نقش در «خون‌بَس» معرفی شدند. پناهی‌ها پس از هفت سال با حضور در این نمایش به صحنه بازمی‌گردد.

در توضیح این نمایشنامه که متن آن را صابر ابر و بهزاد آقاجمالی نوشته‌اند، آمده است: «امید، آن چیزی نیست که باید فروخته شود. امید، تمامِ آن چیزی‌ است که باید زندگی کرد. نجاتِ انسان روی زمین فقط با محبت ممکن است، نه امید. محبت، چیزی‌ است که همین امروز، همین حالا، وقتِ هدیه‌دادنِ آن است.»

موسسه فرهنگی-هنری این/جا میان شهر و گالری بازدید تهیه‌کنندگان و امیرسپهر تقی‌لو مجری طرح و مدیر تولید و فرهاد فزونی طراح گرافیک از عوامل اجرایی این اثر هستند.

صابر ابر پیشتر دو نمایش «امشب به صرف بورش و خون» و «امشب به صرف بورش بدون خون به میزبانی نازنین» را در پردیس تئاتر و موسیقی دکر (باغ کتاب) روی صحنه برده است. متن هر دو نمایش را مهدی یزدانی‌خرم نگاشته بود و در نمایش اول فاطمه نقوی و در نمایش دوم، الهام کردا، صابر ابر ایفای نقش کردند.

اجرای نمایش «امشب به صرف بورش و خون» با آمار مخاطب ۸۴ هزار و ۳۳۷ تماشاگر و ۳۴۰ اجرا پس از دو سال متوالی به کار خود پایان داد. همچنین قسمت دوم این سه‌گانه با نام «امشب به صرف بورش بدون خون به میزبانی نازنین» با ۳۵ هزار و ۹۰۰ تماشاگر و ۱۶۵ اجرا در سال ۱۴۰۴ پایان یافت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه