logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

هیچ محدودیتی برای ورود زائران به تهران وجود ندارد / ممنوعیت تردد فقط در شعاع پیرامونی مصلی

هیچ محدودیتی برای ورود زائران به تهران وجود ندارد / ممنوعیت تردد فقط در شعاع پیرامونی مصلی
رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر اینکه تمامی ۱۴ مبادی ورودی تهران بدون هیچ‌گونه محدودیت در اختیار زائران قرار دارد، اعلام کرد: محدودیت‌های ترافیکی صرفاً در محدوده اطراف مصلی تهران و با هدف مدیریت حضور میلیونی زائران و برگزاری منظم و ایمن مراسم وداع و تشییع رهبر شهید اعمال شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید تیمور حسینی با اشاره به اجرای طرح‌های ترافیکی ویژه مراسم وداع و تشییع رهبر شهید، اظهار کرد: پلیس راهور از روزهای گذشته از طریق رسانه‌های مختلف، جزئیات تمهیدات و محدودیت‌های ترافیکی این مراسم را به اطلاع مردم رسانده و بارها تأکید کرده است که هدف از اجرای این طرح، ایجاد نظم، تسهیل تردد و برنامه‌ریزی مناسب برای حضور میلیونی زائران در محل برگزاری مراسم است.

وی افزود: همان‌گونه که از نخستین روز اجرای طرح نیز اعلام شد، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد تنها در شعاع پیرامونی مصلی تهران اعمال شده و این محدوده، فضای محصور میان بزرگراه‌های همت، بزرگراه مدرس، خیابان شهید مطهری و خیابان سهروردی را در بر می‌گیرد.

رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: هرگونه تردد وسایل نقلیه در داخل این محدوده ممنوع است، اما خود بزرگراه‌های همت، بزرگراه مدرس، خیابان شهید مطهری و خیابان سهروردی مشمول محدودیت نیستند و تردد در این معابر برقرار است. محدودیت صرفاً مربوط به مسیرهای منتهی به داخل این محدوده است.

سردار حسینی با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه محدودیتی برای ورود به شهر تهران وجود ندارد، گفت: تمامی ۱۴ مبادی ورودی تهران از شمال، جنوب، شرق و غرب برای تردد زائران باز است و هموطنانی که از سراسر کشور برای شرکت در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید عازم تهران هستند، بدون هیچ‌گونه مانع یا ممنوعیتی می‌توانند وارد پایتخت شوند.

وی خاطرنشان کرد: تنها محدودیت موجود، شعاع پیرامونی محل برگزاری مراسم است که با همکاری پلیس راهور و سایر دستگاه‌های مسئول برای مدیریت بهتر جمعیت، حفظ نظم، افزایش ایمنی و تسهیل خدمات‌رسانی به زائران اجرا شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان تأکید کرد: این تمهیدات علاوه بر تهران، در روزهای آینده و همزمان با برگزاری آیین‌های تشییع و بدرقه در قم و مشهد نیز متناسب با شرایط هر شهر اجرا خواهد شد تا این مراسم بزرگ با نهایت نظم، امنیت، آرامش و بدون بروز حادثه برگزار شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه