بازدید علمای جبهه مقاومت از نمایشگاه نقش رهبر شهید در دفاع مقدس
جمعی از علمای جبهه مقاومت که به مناسبت حضور در آیینهای وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید به جمهوری اسلامی ایران سفر کردهاند، با حضور در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، از نمایشگاه «در لباس سربازی» با محوریت نقش رهبر شهید در دوران دفاع مقدس بازدید کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این بازدید، میهمانان ضمن تماشای اسناد، تصاویر، آثار و روایتهای تاریخی ارائهشده در نمایشگاه، با ابعاد مختلف حضور و نقشآفرینی رهبر شهید در دوران دفاع مقدس و سالهای دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی آشنا شدند.
علمای جبهه مقاومت در جریان این بازدید، با تأکید بر جایگاه راهبردی رهبر شهید در تقویت محور مقاومت و دفاع از امت اسلامی، بر اهمیت حفظ و انتقال میراث معنوی، فرهنگی و تاریخی انقلاب اسلامی به نسلهای آینده تأکید کردند.
نمایشگاه «در لباس سربازی» با بهرهگیری از اسناد، تصاویر و آثار تاریخی، روایتگر بخشی از زندگی، مجاهدتها و نقشآفرینی رهبر شهید در دوران دفاع مقدس است و همزمان با ایام وداع و تشییع پیکر مطهر ایشان، میزبان زائران، شخصیتهای داخلی و خارجی و علاقهمندان به تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.
ارسال دیدگاه