رویترز گزارش داد؛

نفت برنت به اوج یک‌ماهه خود رسید

نفت برنت به اوج یک‌ماهه خود رسید
قیمت نفت خام برنت در پی تشدید تنش‌های نظامی میان آمریکا و ایران و افزایش نگرانی‌ها درباره امنیت تردد نفت‌کش‌ها در تنگه هرمز، به بالاترین سطح خود در یک ماه گذشته رسید؛ موضوعی که بار دیگر چشم‌انداز عرضه جهانی نفت و روند بازارهای انرژی را با ابهام روبه‌رو کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، قیمت جهانی نفت در پی تشدید دوباره تنش‌های نظامی میان ایالات متحده و ایران و افزایش نگرانی‌ها درباره امنیت تردد نفت‌کش‌ها در تنگه هرمز، به بالاترین سطح خود در یک ماه گذشته رسید. بهای نفت خام برنت سه‌شنبه با رشد نزدیک به سه درصدی به حدود ۸۵ دلار در هر بشکه رسید و روند صعودی روز گذشته را ادامه داد.

بازارهای جهانی انرژی پس از ازسرگیری درگیری‌ها، نسبت به احتمال اختلال در عرضه نفت از منطقه خلیج فارس واکنش نشان داده‌اند، تنگه هرمز که یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های انتقال نفت جهان به شمار می‌رود، بار دیگر به کانون نگرانی معامله‌گران تبدیل شده و کاهش تردد نفت‌کش‌ها، احتمال محدود شدن عرضه جهانی را افزایش داده است.

در همین حال، گزارش‌ها از کاهش چشمگیر عبور کشتی‌های تجاری و نفت‌کش‌ها از تنگه هرمز حکایت دارد؛ موضوعی که به افزایش نوسانات بازار نفت دامن زده است، تحلیلگران معتقدند در صورت ادامه تنش‌ها و ایجاد اختلال واقعی در صادرات نفت، قیمت هر بشکه نفت می‌تواند به مرز ۱۰۰ دلار نیز نزدیک شود.

کارشناسان هشدار می‌دهند که رشد قیمت نفت می‌تواند پیامدهایی همچون افزایش هزینه سوخت، تشدید تورم جهانی، بالا رفتن هزینه حمل‌ونقل و فشار بیشتر بر اقتصاد کشورهای واردکننده انرژی را به‌دنبال داشته باشد، در مقابل دولت آمریکا اعلام کرده است که برای حفظ جریان انتقال نفت از این آبراه راهبردی اقدام خواهد کرد، هرچند بازار همچنان نسبت به تحولات پیش‌رو با احتیاط عمل می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه