با حضور معاون قضایی دیوان عدالت اداری:
ششمین اجلاسیه مجمع عالی بسیج تربت حیدریه برگزار شد
ششمین اجلاسیه مجمع عالی بسیج شهرستان تربت حیدریه با حضور معاون قضایی دیوان عدالت اداری، کارگروههای تخصصی مجمع بسیج و جمعی از مسئولین این شهرستان در سالن شهید تندگویان شرکت نفت برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، مسئول مجمع عالی بسیج تربت حیدریه در این مراسم اظهار کرد: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فضای دنیا را در همه عرصه ها تسخیر کرده و بعنوان ام القری جهان اسلام و کانون بیداری در حال ترویج فرهنگ ناب محمدی(ص) است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت, تربت حیدریه,سید غلام محمد هاشمی افزود: بر خلاف تصور دشمنان اسلام و عده ای در داخل، مدیریت جهادی در نظام اسلامی با رویکردی جهادی و انگیزه ای الهی دنبال می شود.
,وی تصریح کرد: علیرغم توطئه های جبهه استکبار، به فضل الهی ما تنها در لبنان حزب الله نداریم و بلکه امروز به برکت شهدا و ولایت فقیه نیروهای حزب الهی در سوریه، عراق و یمن و سایر کشورهای اسلامی بر علیه نظام سلطه مبارزه می کنند.
,مسئول مجمع عالی بسیج تربت حیدریه بیان کرد: در حال حاضر تمام تنگه های استراتزیک دنیا در تیررس نیروهای حزب الهی اسلام است و اگر دشمن مرتکب کوچکترین حماقتی شود این عناصر به وظایف خود عمل خواهند کرد.
, تربت حیدریه,در ادامه رئیس کارگروه اجتماعی مجمع عالی بسیج اظهار کرد: خانواده مهمترین و حساس ترین رکن جامعه اسلامی است که دشمن بعد از شکست در تهدیدات و تحریمها با تبلیغات رسانه ای و شبکه های مخرب ماهواره ای در صدد فروپاشی کیان خانواده نظام اسلامی است.
,محمد علی ابراهیم زاده گفت: عقلانیت، معنویت، مدیریت، صداقت و محبت باید در خانواده ها بعنوان چند عنصر استراتزیک و مهم عمق بخشی شود.
,وی افزود: مقاومت به عنوان ستوان فقرات در نظام خانواده است که باید در کنار تمامی عناصر یاد شده تحت عنوان سبک زندگی اسلامی در جامعه ترویج و گسترش یابد.
,,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه