logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ9، انهدام ۸فروند پهپاد آکبند و ۲ فروند بالگرد سنگین آمریکایی در اردن

خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ9، انهدام ۸فروند پهپاد آکبند و ۲ فروند بالگرد سنگین آمریکایی در اردن
روابط عمومی‌سپاه‌ در اطلاعیه ۴۲ از خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ9، انهدام ۸فروند پهپاد آکبند و ۲فروند آماده بکار، ۲ فروند بالگرد سنگین آمریکایی و کشته و زخمی شدن تعدادی از نیروهای متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن در موج ۲۵ خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌در اطلاعیه ای اعلام کرد:

بسم الله قاصم الجبارین

ملت عظیم الشأن و به پاخاسته ایران اسلامی؛

حماسه حضور الهام بخش شما در خیابان می‌‌رود تا منشأ بیداری بزرگ ملت‌ها گردد و عرصه را بیشتر از همیشه بر مستکبران تنگ کند. 

حملات تجاوزکارانه آمریکا در شب‌های گذشته به بهانه تلافی انفجار کشتی‌های متخلف انجام می‌شد. 

شب گذشته هم که با وجود وسوسه خدمه کشتی‌ها، هیچ شناوری جرات آزمون عبور از مسیر غیرقانونی جنوب تنگه را نکرد، و طبعاً انفجاری هم رخ نداد، ارتش کودک‌کش آمریکا خوی تجاوزگری را کنار نگذاشت و حمله هوایی و موشکی به تعدادی از مراکز نظامی و غیرنظامی ما را تکرار کرد و اینک در حال دریافت پاسخ‌های کوبنده است. 

با توکل به خدای متعال، رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به تجاوزات دشمن در موج ۲۵ عملیات نصر ۲، با رمز مبارک "یا حسن ابن علی (ع)" و تقدیم به شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، پایگاه‌های آمریکایی در اردن را یک بار دیگر در هم کوبیدند. 

در اولین مرحله پاسخ در حمله موشکی و پهپادی به پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن، یک سوله آماده سازی اف ۱۵ هدف قرار گرفت و همچنین در حمله به یک سوله آماده‌سازی پهپادها، هشت پهپاد MQ9 نو و آکبند در بسته‌های خود قبل از آماده‌سازی، به طور کامل منهدم گردید و به دو فروند از آنها که در محوطه بودند، خسارت سنگین وارد آمد.

در حمله بعدی به سوله نگهداری بالگردها خسارت اساسی به دو فروند بالگرد سنگین آمریکایی وارد آمد.

در حمله به یک مرکز اسکان نیروهای متجاوز، تعدادی از آنها کشته و زخمی شدند. 

عملیات تنبیه متجاوز ادامه دارد، چرا که اگر متجاوز تنبیه نشود و هزینه سنگینی بابت عهد شکنی و زیر پا گذاشتن توافقات نپردازد، تصور خواهد کرد که هر وقت اراده کند می‌تواند جنگ را از سر گیرد و هر وقت تحت فشار قرار گیرد به آن خاتمه دهد و چرخه جنگ، مذاکره و باز هم جنگ را تکرار کند و سایه جنگ را دائماً روی سر ما نگه دارد. تنها راه احیای بازدارندگی و برقراری امنیت پایدار، اجرای فرمان قرآن است که می‌فرماید "وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّىٰ لَا تَكُونَ فِتْنَةٌ".

برای دور کردن دائمی سایه جنگ از کشور جز ایستادگی و تحمیل هزینه سنگین به متجاوز راهی نیست اگر این پاسخ‌ها اکتفا نکند و تجاوزات ادامه یابد، آماده عملیات پشیمان‌کننده‌ای می‌شویم که اعلام عزای عمومی در آمریکا را به دنبال خواهد داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه