باز هم سقوط آسانسور جان شهروندی را گرفت

باز هم سقوط آسانسور جان شهروندی را گرفت
یک کارمند اداره پست استان آذربایجان شرقی در سانحه سقوط آسانسور این اداره در خیابان ارتش تبریز جان خود را از دست داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تبریزبیدار؛ یک کارمند اداره پست استان در سانحه ی سقوط آسانسور این اداره جان خود را از دست داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,

این سانحه در حالی رخ داده که چندی پیش مسئولان مربوطه استانی هشدار هایی نسبت به غیر استاندارد بودن آسانسورهای ادارات و واحدهای مسکونی تبریز ، داده بودند و بازرسی هایی در این باره نیز انجام شده بود.

,

براساس این گزارش، 20 خرداد امسال نیز سقوط کودک ۹ ماهه به چاهک آسانسور به دلیل وجود شکاف در اتاقک آسانسور در کوی اشکان تبریز حادثه‌ی تلخی را رقم زد. همچنبن در سانحه ای دیگر در 6 تیر ماه امسال نیز نقص فنی آسانسور جان یک زن 60 ساله ای را در تبریز گرفت.

, نقص فنی آسانسور جان یک زن 60 ساله ای را در تبریز گرفت,
 
,
اخبار مرتبط:
, اخبار مرتبط:,
 
, , آسانسور جان زن ۵۴ ساله ‌تبریز‌ی را گرفت, آسانسور جان زن ۵۴ ساله ‌تبریز‌ی را گرفت,
 
, , نقص فنی آسانسور جان زن 60 ساله ای را در تبریز گرفت, نقص فنی آسانسور جان زن 60 ساله ای را در تبریز گرفت,
 
, , سقوط مرگبار دختربچه 9 ماهه به چاهـک آسانسـور در تبریز, سقوط مرگبار دختربچه 9 ماهه به چاهـک آسانسـور در ,
 
,
ـ انتهای پیام/ص
, ـ انتهای پیام/ص]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه