اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اظهارات جبلی درباره ۲ سریال پخش‌نشده اکبر عبدی

اظهارات جبلی درباره ۲ سریال پخش‌نشده اکبر عبدی
رئیس سازمان صداوسیما در مراسم یادبود زنده‌یاد اکبر عبدی گفت: آقای عبدی واقعا زود از جمع ما رفت؛ مفتخریم که در سال‌های آخر حیات ایشان میزبان او در مجموعه‌های نمایشی بودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم یادبود اکبر عبدی در مسجد بلال، با حضور رییس سازمات صداوسیما و تعدادی از معاونان و مدیران وی، جمعی از اهالی رسانه و هنرمندان، ساعتی پیش در مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد. عبدالحسین خسروپناه ـ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ـ از جمله حاضران در این مراسم بود.

مهران غفوریان، مسعود ده‌نمکی، اصغر سمسارزاده، گیتی معینی، مهران رجبی، مختار سائقی و ... از هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.

پیمان جبلی در حاشیه مراسم یادبود اکبر عبدی اعلام کرد که «ماه‌ عسل»، آخرین سریال این هنرمند بعد از ایام صفر در کنداکتور پخش قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان صداوسیما همچنین گفت: آقای عبدی در این دو سال در دو مجموعه برای صداوسیما ایفای نقش کرد؛ یکی مجموعه «ماه‌عسل» بود که ان‌شاءالله بعد از ایام صفر در کنداکتور پخش قرار خواهد گرفت و دیگری سریالی به نام «سبزواران». در سریال «سبزواران» ایشان دقیقا در ایام جنگ ۱۲ روزه و زیر موشک‌باران تهران در صحنه حاضر بودند.

جبلی درباره درگذشت زودهنگام اکبر عبدی گفت: آقای عبدی واقعا زود از جمع ما رفت؛ کسی باور نمی‌کرد که بیماری ایشان، به از دست دادنشان منجر شود. ما مفتخریم که در سال‌های آخر حیات ایشان میزبانشان در مجموعه‌های نمایشی بودیم.

در همین راستا، مهران غفوریان ـ بازیگر ـ نیز با بیان این جمله که «خیلی چیزها در زندگی از زنده‌یاد اکبر عبدی یاد گرفته‌ام»، خاطرنشان کرد: ایشان انسان بسیار بزرگواری بودند. می‌توانستیم انسانیت و زندگی را از او یاد بگیریم. اینگونه آدم‌ها تکرارنشدنی هستند و امیدوارم تا زنده هستند قدر این آدم‌ها را بدانیم. امیدوارم روحشان شاد باشد و ما را به خاطر کم‌کاری‌های احتمالی ببخشند. 

مسعود ده‌نمکی ـ کارگردان ـ هم یادآور شد: امید اکبر عبدی به بهبودی برای حضور در فیلم «اخراجی‌ها ۴» بود.
او گفت: آخرین تصویر من از ایشان، به بیمارستان برمی‌گردد که آقای اکبر عبدی علاقه داشتند در اخراجی‌های ۴ حضور داشته باشند. امیدشان به بهبودی برای حضور و ایفای نقش در این فیلم بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه