اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

روزنامه پاکستانی:

ادامه رویارویی با ایران، کاخ سفید را دچار هرج و مرج سیاسی کرده است

ادامه رویارویی با ایران، کاخ سفید را دچار هرج و مرج سیاسی کرده است
روزنامه «داون» پاکستان، رئیس جمهور آمریکا و اسلاف وی را فاقد تفکر و درک عمیق از مسائل حیاتی جهان دانست و ضمن اذعان به توانمندی جمهوری اسلامی ایران به حفظ قدرت خود در منطقه نوشت: ادامه رویارویی نظامی با ایران، واشنگتن را دچار هرج و مرج سیاسی کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  روزنامه انگلیسی زبان داون در سرمقاله خود با عنوان «وضعیت سردرگمی» به هرج و مرج سیاسی در واشنگتن درباره ادامه رویارویی نظامی با ایران و بی توجهی دونالد ترامپ به هشدار ژنرال های آمریکا مبنی بر کمبود تجهیزات نظامی برای ادامه جنگ کنونی پرداخت.

در ادامه این سرمقاله آمده است: از ظاهر امر پیداست که آمریکا هیچ استراتژی خروجی برای رهایی از جنگ فاجعه‌بار با ایران ندارد. دونالد ترامپ، بین تهدیدهای گزاف علیه ایرانیان و ادعای نزدیک بودن صلح، و گاهی اوقات تغییر موضع شدید در عرض چند ساعت، در نوسان بوده است. اما این شیوه‌ کشورداری مسئولانه نیست.

تهدیدات ترامپ نزد مردم ایران بیهوده است
روزنامه داون نوشت: ترامپ در گذشته تهدید به نابودی تمدن ایران کرده بود، در حالی که اخیراً گفته بود ایالات متحده آماده است تا از «ترور نظامی که از زمان جنگ جهانی دوم سابقه نداشته است» علیه جمهوری اسلامی استفاده کند. رئیس جمهور ایالات متحده در آخرین اظهارات خود، به ایران «آخرین فرصت» را داده است تا بین «معامله [یا] تسلیم کامل» یکی را انتخاب کند.

این روزنامه پاکستانی اذعان داشت: جنگ پنج ماهه نشان داده است که مردم ایران عمدتاً اهمیتی به تهدیدهای ترامپ نداده است. بنابراین هرج و مرج در کاخ سفید قابل درک است. ترامپ در ۲۸ فوریه امسال با ترغیب (رژیم جعلی) اسرائیل، بدون انجام تحقیقات لازم، با سر وارد جنگ شد. شاید اگر او اشتباهات اسلاف خود در افغانستان، عراق و لیبی را مطالعه می‌کرد، از شروع این جنگ جدید خودداری می‌کرد. اما رهبری ایالات متحده به تفکر عمیق، حتی در مورد مسائل حیاتی، معروف نیست.

روزنامه انگلیسی زبان داون افزود: بسیاری از ژنرال‌های ارشد آمریکا به روسای خود هشدار داده‌اند که دیگر گزینه‌های نظامی خوب زیادی در دسترس نیست. طبق یک گزارش، سنتکام از طریق ایمیل از کارشناسان دفاعی درخواست «راه‌های خلاقانه و غیرمتعارف جدید برای (به اصطلاح) مجازات ایران» کرده است. به عبارت ساده، در واشنگتن هرج و مرج سیاسی وجود دارد. علاوه بر این، گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه سعودی‌ها از ایالات متحده خواسته‌اند که دیپلماسی با ایران را دوباره امتحان کند. یعنی ریاض نیز متوجه است که در صورت شروع دور دیگری از خصومت‌ها، ویرانی عظیمی منطقه را فرا خواهد گرفت.

رئیس کاخ سفید به شکست حماسی اعتراف کند
داون نوشت: برای رهبران آمریکا بسیار دشوار است که اعتراف کنند اشتباه کرده‌اند. اما برای ترامپ بسیار مهم است که متوجه شود عملیات «خشم حماسی» یک «شکست حماسی» بوده است. ایالات متحده به هیچ یک از اهداف خود نرسید. در مقابل، جمهوری اسلامی ایران آشکارا قابلیت‌های خود را حفظ کرده است. تهران همچنین متعهد شده است که به حمایت از متحدان منطقه‌ای خود ادامه دهد و کنترل آن بر تنگه هرمز از زمان آغاز جنگ تنها افزایش یافته است.

این روزنامه خطاب به سرکردگی آمریکایی - صهیونیستی تصریح کرد: رویای براندازی نظام کاملاً نتیجه معکوس داشته است. سران سیاسی و نظامی ایران که توسط ایالات متحده و اسرائیل ترور شدند، اکنون جای خود را به یک رهبری جدید ایدئولوژیک و بسیار جدی تر داده‌اند.

ترامپ باید با ایران محترمانه رفتار کند
روزنامه داون پاکستان نوشت: از این نقطه به بعد، ایالات متحده باید از لفاظی‌های خشونت‌آمیز خود دست بردارد و با احترام به ایرانیان نزدیک شود. پاکستان، که ایران آن را به عنوان یک میانجی کلیدی شناخته است، می‌تواند به تلاش‌های خود برای احیای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد ادامه دهد.

این نشریه هشدار داد: اگر واشنگتن تصمیم بگیرد که به تهدیدهای بیشتر ادامه دهد تنها بیشتر در باتلاق ایران فرو خواهد رفت زیرا به نظر می‌رسد سران نظام جمهوری اسلامی مصمم به ادامه مبارزه هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه