اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

جمعی از مدیران فرهنگی و هنری از ایرج خواجه‌امیری عیادت کردند

جمعی از مدیران فرهنگی و هنری از ایرج خواجه‌امیری عیادت کردند
جمعی از مدیران فرهنگی و هنری از حسین خواجه‌امیری (ایرج) ملقب به «پهلوان آواز» که در بیمارستان بستری است، عیادت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی بستری شدن حسین خواجه‌ امیری (ایرج)، خواننده پیشکسوت موسیقی سنتی در یکی از بیمارستان‌های تهران، جمعی از مدیران و چهره‌های فرهنگی و هنری با حضور در محل بستری این استاد نامدار، ضمن گفت‌ وگو با خانواده وی، در جریان روند درمان و اقدامات پزشکی انجام‌شده برای او قرار گرفتند.

در این دیدار، محمدجواد حق‌شناس مشاور فرهنگی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی ایران، سیدعباس سجادی مدیر دیپلماسی مرکز امور بین‌الملل و دیپلماسی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، همچنین حسن مهرجردی، حسین کرمی، محسن قادری و سیاوش ادهم حضور داشتند.

محمدجواد حق‌شناس در این دیدار، با ابلاغ سلام و آرزوی سلامتی سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استاد خواجه‌امیری و خانواده او، بر جایگاه ممتاز این هنرمند پیشکسوت در حافظه فرهنگی و هنری ایران تأکید کرد.

وی با یادآوری نقش ماندگار استاد حسین خواجه‌امیری در اعتلای موسیقی اصیل ایرانی، به تعبیر ماندگار زنده‌یاد استاد محمدرضا شجریان اشاره کرد که از استاد خواجه‌امیری با عنوان «پهلوان آواز ایران» یاد کرده بود و این تعبیر را بازتابی از منزلت هنری، اخلاقی و مردمی این استاد برجسته دانست.

حق‌شناس همچنین برای استاد خواجه‌امیری آرزوی سلامتی، عافیت و بازگشت هرچه سریع‌تر به آغوش خانواده و جامعه هنری کشور کرد.

در پایان این دیدار، محمدجواد حق‌شناس با اهدای لوحی از صنایع‌دستی مزین به تصویر استاد حسین خواجه‌امیری به خانواده این هنرمند پیشکسوت، از دهه‌ها خدمات ماندگار و ارزشمند وی به فرهنگ، هنر و موسیقی اصیل ایران قدردانی کرد.

به گزارش ایرنا، حسین (ایرج) خواجه امیری تیرماه به علت بیماری در بیمارستان بستری بود که پس از چندی به منزل منتقل شد و تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفت که اکنون بار دیگر در بیمارستان بستری است.

این خواننده پیشکسوت در ماه‌های گذشته نیز به دلیل کهولت سن، آلودگی هوا و برخی مشکلات جسمی چندین نوبت در بیمارستان بستری و تحت مراقبت بوده است.

خواجه امیری متولد ۱۱ دی ۱۳۱۱ خواننده پیشکسوت موسیقی سنتی ایرانی است که در دوران فعالیت هنری خود بیش از ۲ هزار آواز و تصنیف و ترانه در برنامه‌های مختلف خوانده است.

زنده‌یاد محمدرضا شجریان درباره وی گفته بود: «صدای ایرج در تاریخ آوازخوانی ما یک متر و معیار است و هر کس بخواهد در بالاترین حد حنجره صدایی را مثال بزند، می‌گوید صدا شبیه صدای ایرج است».

قطعه موسیقی «دنیا دو روزه» ۱۸ دی ماه سال ۱۴۰۳ با ترانه‌ای از شریف توکلی، آهنگسازی و تنظیم بهنام خدارحمی و خوانندگی استاد ایرج (حسین) خواجه امیری به عنوان هدیه زادروز تولد این استاد پیشکسوت تولید و منتشر شد. موزیک ویدیو «آرام جان» نیز آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعری از محمدرضا یار، آهنگسازی ابوالفضل صادقی‌نژاد و خوانندگی مشترک حسین (ایرج) خواجه امیری و سالار عقیلی منتشر شد.

همچنین سال گذشته کتاب «ایرج» نوشته‌ بهنام خدارحمی، با نگاهی تازه و تحلیلی، به بررسی صدای منحصر به‌فرد و جایگاه فرهنگی استاد ایرج (حسین خواجه‌امیری) در تاریخ موسیقی ایران منتشر شد.

 
 
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه