وزیر آموزش و پرورش خبر داد:
هدف گذاری برای نصب پنل خورشیدی در ۳۶۰۰ مدرسه
وزیر آموزش و پرورش به برنامه وزارت آموزش و پرورش برای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: نصب پنلهای خورشیدی در مدارس را آغاز کردهایم و در مجموع ۳۶۰۰ مدرسه را برای این طرح هدفگذاری کردهایم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، عصر امروز، سه شنبه ۲۰ مردادماه در حضور رئیسجمهور، که با حضور استاندار و برخی از معاونان وزارتخانه و جمعی از مسئولان در مدرسه البرز برگزار شد، اظهار کرد: از حمایتهای رئیس جمهور و همچنین استانداران کشور، بهویژه استاندار تهران به سبب همراهیهای کم نظیرشان با آموزش و پرورش قدردانی کرد.
وی در ادامه افزود: با مدیریت خوب استاندار تهران، گامهای مهمی در توسعه نهضت مدرسهسازی برداشته شده است و با توجه ویژهای که رئیسجمهور محترم و معاونان ایشان به مسائل آموزش و پرورش داشتهاند، اقدامات مهمی در این حوزه در حال انجام است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به در پیش بودن سال تحصیلی جدید، گفت: همه برنامه ریزی ها و پیشبینیهای لازم را در حوزههای مختلف انجام داده ایم تا انشاءالله در آستانه سال تحصیلی بهصورت تجمیعی، واحدهای آموزشی و فضاهای جدید را افتتاح کنیم.
کاظمی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۴۰۰ مدرسه در قالب ۱۱ هزار کلاس درس از پروژه های نهضت توسعه عدالت آموزشی را به بهرهبرداری رساندیم و امسال نیز ۲۳۰۰ مدرسه در قالب ۱۳ هزار کلاس درس را افتتاح خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه استانداردسازی فضاهای آموزشی نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: ۱۰ هزار کلاس بر اساس استانداردهای مورد تأکید رئیسجمهور محترم هوشمندسازی خواهد شد.
وی افزود: علاوه بر آن در قالب طرح شهید عجمیان بیش از ۱۵۰۰ فضای آموزشی آسیب دیده در جنگ را بازسازی و آماده بهره برداری کرده و بیش از ۷۰ هزار کلاس درس را شاداب سازی کردهایم تا مهری بانشاط را آغاز کنیم.
وزیر آموزش و پرورش همچنین از توسعه فضاهای ورزشی خبر داد و افزود: حدود ۳هزار فضای ورزشی نیز آماده افتتاح و بهره برداری است که شامل سالنهای ورزشی، زمینهای چمن، استخر و دیگر فضاهای ورزشی مورد نیاز مدارس است.
وی همچنین درباره توسعه زیرساختهای شبکه شاد، گفت: با حمایت های رئیسجمهور محترم ۱۰۰ سرور به مجموعه سرورهای شبکه شاد اضافه شد و بهزودی ۱۵۰ سرور جدید نیز به این شبکه اضافه خواهد شد.
ارسال دیدگاه