ممنوعیت قطع برق در حوزه‌های کنکور

ممنوعیت قطع برق در حوزه‌های کنکور
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان گفت: هیچ حوزه کنکوری در استان نباید با خاموشی روبه‌رو شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مرادی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی این شرکت برای اجرای برنامه‌های مدیریت بار و تأمین برق پایدار حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری، اظهار کرد: برای دو روز برگزاری کنکور، تمهیدات ویژه‌ای پیش‌بینی شده تا هیچ‌یک از مراکز آزمون با قطعی برق روبه‌رو نشود.

وی با اشاره به اهمیت این آزمون برای داوطلبان و خانواده‌های آنان افزود: با رصد مستمر شبکه، اجرای برنامه‌های مدیریت بار و آمادگی گروه‌های عملیاتی، تلاش می‌کنیم شرایطی پایدار برای برگزاری آزمون فراهم شود تا داوطلبان با آرامش و اطمینان در حوزه‌های امتحانی حضور پیدا کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان خاطرنشان کرد: از مشترکان درخواست داریم با مدیریت مصرف برق، به حفظ پایداری شبکه و تأمین برق مطمئن مراکز حساس، به‌ویژه حوزه‌های برگزاری کنکور، کمک کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه